
Grillet maiskolbe med ponzusmør
Grillet maiskolbe er både en forrett og et tilbehør de aller fleste liker. Server den med et kryddersmør laget med ponzusaus og nyt smaken av søt mais og syrlig kryddersmør.

Ingredienser for 4 porsjon(er)
- 200 g smør
- 1/2 dl Kikkoman ponzu sitron
- 1 ts sitronskall
- 1 ts cayennepepper
- 4 maiskolber
Slik gjør du det
- Romtemperer smøret. Tilsett Kikkoman ponzu sitron, sitronskall og cayennepepper. Bland godt sammen til kryddersmør.
- Gjør klart et bakepapirark og legg kryddersmøret på. Rull kryddersmøret sammen og sett kjølig, ca. 30-60 minutter.
- Grill maiskolbene til de er gylne. Skjær en god bit av kryddersmøret og la smelte på de varme maiskolbene ved servering.
Brukte produkter i denne oppskriften
Ingredienser for 4 porsjon(er)
- 200 g smør
- 1/2 dl Kikkoman ponzu sitron
- 1 ts sitronskall
- 1 ts cayennepepper
- 4 maiskolber