Søk
Filter
Grillet maiskolbe med ponzusmør
Bookmark
170 av 354

Grillet maiskolbe med ponzusmør

Grillet maiskolbe er både en forrett og et tilbehør de aller fleste liker. Server den med et kryddersmør laget med ponzusaus og nyt smaken av søt mais og syrlig kryddersmør.

Grillet maiskolbe med ponzusmør
Total tid 40 min
Forberedelsestid: 40 min
1973 kJ / 493 kcal
Fett: 174 g
Protein: 19.3 g
Karbohydrat: 72.60 g
Mettet fett: 43.50 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

Slik gjør du det

  1. Romtemperer smøret. Tilsett Kikkoman ponzu sitron, sitronskall og cayennepepper. Bland godt sammen til kryddersmør.
     
  2. Gjør klart et bakepapirark og legg kryddersmøret på. Rull kryddersmøret sammen og sett kjølig, ca. 30-60 minutter.
     
  3. Grill maiskolbene til de er gylne. Skjær en god bit av kryddersmøret og la smelte på de varme maiskolbene ved servering.

Brukte produkter i denne oppskriften

Total tid 40 min
Forberedelsestid: 40 min
1973 kJ / 493 kcal
Fett: 174 g
Protein: 19.3 g
Karbohydrat: 72.60 g
Mettet fett: 43.50 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)