Søk
Filter
Grillet laks med Ponzumarinade
Bookmark
70 av 243

Grillet laks med Ponzumarinade

Grillet laks med Ponzumarinade
Total tid 60 min
Forberedelsestid: 60 min

Ingredienser for 4 porsjon(er)

Grillede grønnsaker:

  • 200 g cherrytomater
  • 200 g  squash
  • 100 g rødløk
  • 6-8 skogsopp eller sjampinjonger
  • Svart pepper
  • 3 ss Kikkoman Ponzu sitron soyasaus
  • 3 ss olivenolje
  • 4 ts tørket oregano

Grillet vannmelon:

Slik gjør du det

  1. Riv appelsinskall med et fint rivjern og sett det til side. Del appelsin i to og press saften i en bolle, ha i Kikkoman soyasaus og ponzu og bland godt. Vask laksen og skjær den i 200 g store stykker. Legg laksen i bollen med marinaden (med skinnet opp) og la den marinere i 30 minutter.
  2.  Dressing til grønnsakene: Rør ponzusausen sammen med olivenolje, oregano og pepper. Del cherrytomater i to, skjær squash og løk i skiver og legg dem sammen med soppen i en skål. Drypp  dressingen over grønnsakene og grill i noen minutter på begge sider. Grill vannmelonskivene direkte på grillen og drypp over ponzusaus.
  3. Ta laksen ut av marinaden og tørk av med tørkerull. Legg den på grillen (med skinnet ned) og grill til skinnet er  sprøtt. Grill deretterden andre siden i 2--3 minutter. Server med grillede grønnsaker og vannmelon.

Brukte produkter i denne oppskriften

Total tid 60 min
Forberedelsestid: 60 min

Ingredienser for 4 porsjon(er)

Grillede grønnsaker:

  • 200 g cherrytomater
  • 200 g  squash
  • 100 g rødløk
  • 6-8 skogsopp eller sjampinjonger
  • Svart pepper
  • 3 ss Kikkoman Ponzu sitron soyasaus
  • 3 ss olivenolje
  • 4 ts tørket oregano

Grillet vannmelon: