Grillet kyllingbryst med mango- og chilisaus

Ingredienser

6 
kyllingbryst

Saus og marinade:

1 
mango most til puré
1 ss
honning
1 ss
sesamolje
2 ts
sambal olek/sriacha
1 ss
ketjap manis
1 ts
sitronsaft
Salt og kvernet pepper

Tilbehør:

600 g
nudler, ferdig kokt
1 ss
smør
 ½ 
mango
Frisk koriander
Salte peanøtter

Tilberedning

Steg 1

Bland sammen alle ingrediensene til marinaden.

Steg 2

Legg kyllingfiletene i en brødpose og hell over ¾ av marinaden. Bland godt og mariner i kjøleskapet, 30-60 minutter. Resten av marinaden bruker du som saus ved servering.

Steg 3

Grill kyllingbrystene på høy og direkte varme, ca. 2 minutter på hver side.  Legg dem deretter over på indirekte varme til filetene har en kjernetemperatur på 68 °C.

Steg 4

Kok nudlene etter anvisning på pakken. Rør inn litt soyasaus og smør for ekstra smak.

Steg 5

Server grillet kylling med nudler, saus, mangoskiver, frisk koriander og salte peanøtter.

Oppskrifts-ID: 859

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Bland sammen alle ingrediensene til marinaden.

Legg kyllingfiletene i en brødpose og hell over ¾ av marinaden. Bland godt og mariner i kjøleskapet, 30-60 minutter. Resten av marinaden bruker du som saus ved servering.

Grill kyllingbrystene på høy og direkte varme, ca. 2 minutter på hver side.  Legg dem deretter over på indirekte varme til filetene har en kjernetemperatur på 68 °C.

Kok nudlene etter anvisning på pakken. Rør inn litt soyasaus og smør for ekstra smak.

Server grillet kylling med nudler, saus, mangoskiver, frisk koriander og salte peanøtter.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.