Grillede spare ribs med ponzuglaze
total tid
30 min.
Spare ribs er en sommergrillklassiker som blir enda bedre med en smakfull ponzuglaze. Topp med litt vårløk, så er smaksopplevelsen komplett.
Næringsinnhold (per porsjon):
2484 kJ
/
621 kcal
124 g
Fett
124,3 g
Protein
66,2 g
Karbohydrater
Tilberedning
Steg 1
Bland sammen brunt sukker, ponzusaus, sriracha og maizena i en kjele og kok opp. La det småkoke til sukkeret har løst seg opp. Sil av blandingen.
Steg 2
Pensle spare ribsen med glazen. Grill kjøttet og pensle med glazen underveis. Topp spare ribsen med vårløk ved servering.
Oppskrifts-ID: 871
Oppskriften som PDF
Takk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer