Grillede spare ribs med ponzuglaze

total tid 30 min.

Spare ribs er en sommergrillklassiker som blir enda bedre med en smakfull ponzuglaze. Topp med litt vårløk, så er smaksopplevelsen komplett. 

Ingredienser

4 porsjoner
1 dl
brunt sukker
1 ts
sriracha
1 ts
maizena
800 g
spare ribs
Vårløk, finhakket
Næringsinnhold (per porsjon): 2484 kJ  /  621 kcal
124 g Fett
124,3 g Protein
66,2 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Bland sammen brunt sukker, ponzusaus, sriracha og maizena i en kjele og kok opp. La det småkoke til sukkeret har løst seg opp. Sil av blandingen.

Steg 2

Pensle spare ribsen med glazen. Grill kjøttet og pensle med glazen underveis. Topp spare ribsen med vårløk ved servering.

Oppskrifts-ID: 871

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Bland sammen brunt sukker, ponzusaus, sriracha og maizena i en kjele og kok opp. La det småkoke til sukkeret har løst seg opp. Sil av blandingen.

Pensle spare ribsen med glazen. Grill kjøttet og pensle med glazen underveis. Topp spare ribsen med vårløk ved servering.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.