Grillede maiskolber / Elotes

total tid 20 min.
10 min. tilberedningstid
10 min. koketid

Ingredienser

2 porsjoner
2 
maiskolber
2 ss
majones
30 g
revet hard ost (dvs. parmigiano)
 ½ ts
tørket oregano
 ½ ts
spisskummenpulver
 ½ ts
chipotlepulver / chilipulver
Næringsinnhold (per porsjon): 1392 kJ  /  331 kcal
21,7 g Fett
9,1 g Protein
23,7 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Kok opp en kjele med vann. Skrell av maisskinnet og forkok det i 5 minutter, og la det renne av.

Steg 2

Pensle maisen med 1-2 ss teriyakimarinade og la den marinere mens du varmer opp grillen eller stekepannen. Grill i noen minutter til den får noen svimerker. 

Steg 3

Bland majonesen med 1 ss teriyakimarinade og pensle på maisen. Dryss over revet ost og krydder. Du kan legge til flere urter som persille eller koriander.

Oppskrifts-ID: 1060

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Kok opp en kjele med vann. Skrell av maisskinnet og forkok det i 5 minutter, og la det renne av.

Pensle maisen med 1-2 ss teriyakimarinade og la den marinere mens du varmer opp grillen eller stekepannen. Grill i noen minutter til den får noen svimerker. 

Bland majonesen med 1 ss teriyakimarinade og pensle på maisen. Dryss over revet ost og krydder. Du kan legge til flere urter som persille eller koriander.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.