
Grillede cevapcici

Ingredienser for 4 porsjon(er)
- 1 kg kjøttdeig (av svin & storfe eller kylling)
- 50 -100 ml Kikkoman naturlig brygget soyasaus
- 1 ts kvernet svart pepper
- 1 rødløk
- 1 ts paprikapulver
- En håndfull ferskhakket koriander
- 2 ts karve
- 2 ts knust hvitløk
Tips: Teriyaki-saus kan benyttes for å glasere kjøttet
Slik gjør du det
- Finhakk rødløk og bland sammen med kjøttet, ha i krydderet, bland godt og sett det til side i ca. 30 minutter.
- Form kjøttet på grillspyd og grill til de er gjennomstekt og saftige i midten
Brukte produkter i denne oppskriften
Ingredienser for 4 porsjon(er)
- 1 kg kjøttdeig (av svin & storfe eller kylling)
- 50 -100 ml Kikkoman naturlig brygget soyasaus
- 1 ts kvernet svart pepper
- 1 rødløk
- 1 ts paprikapulver
- En håndfull ferskhakket koriander
- 2 ts karve
- 2 ts knust hvitløk
Tips: Teriyaki-saus kan benyttes for å glasere kjøttet