Grillede cevapcici
Søk
Filter
Grillede cevapcici
Bookmark
98 av 243

Grillede cevapcici

Grillede cevapcici
Total tid 60 min
Forberedelsestid: 60 min

Ingredienser for 4 porsjon(er)

  • 1 kg kjøttdeig (av svin & storfe eller kylling)
  • 50 -100 ml Kikkoman naturlig brygget soyasaus
  • 1 ts kvernet svart pepper
  • 1 rødløk
  • 1 ts paprikapulver
  • En håndfull ferskhakket koriander         
  • 2 ts karve
  • 2 ts knust hvitløk

Tips: Teriyaki-saus kan benyttes for å glasere kjøttet

Slik gjør du det

  1. Finhakk rødløk og bland sammen med kjøttet, ha i krydderet, bland godt og sett det til side i ca. 30 minutter.
  2. Form kjøttet på grillspyd og grill til de er gjennomstekt og saftige i midten

Brukte produkter i denne oppskriften

Total tid 60 min
Forberedelsestid: 60 min

Ingredienser for 4 porsjon(er)

  • 1 kg kjøttdeig (av svin & storfe eller kylling)
  • 50 -100 ml Kikkoman naturlig brygget soyasaus
  • 1 ts kvernet svart pepper
  • 1 rødløk
  • 1 ts paprikapulver
  • En håndfull ferskhakket koriander         
  • 2 ts karve
  • 2 ts knust hvitløk

Tips: Teriyaki-saus kan benyttes for å glasere kjøttet