Gresskarpai med cheddar og karamellisert løk
Søk
Filter
Gresskarpai med cheddar og karamellisert løk
Bookmark
275 av 323

Gresskarpai med cheddar og karamellisert løk

Gresskarpai med cheddar og karamellisert løk
Forberedelsestid: 60 min
2506 kJ / 599 kcal

Ingredienser for 4 porsjon(er)

Paibunn:

  • 200 g hvetemel
  • 100 g smør
  • 70 g cottage cheese

Fyll:

  • 200 g gresskarpuré
  • 50 g cottage cheese
  • 100 g revet cheddarost

Tilbehør:

Slik gjør du det

  1. Forvarm ovnen til 190 grader.
     
  2. Bland sammen mel og smør. Tilsett cottage chesse og elt med hendene til en jevn deig. Ha den i en paiform (24 cm i diameter) og sett den i kjøleskapet.
     
  3. Bland gresskarpuréen med cottage cheese og revet cheddar. Ha blandingen på den avkjølte paibunnen og stek den midt i ovnen i ca. 40 minutter.
     
  4. Skjær løken i skiver. Stek den blank i smør, og tilsett deretter honning og soyasaus. Rør rundt og når løken begynner å karamelliseres, fordel den over paien. Dryss med finhakket persille og server.

Brukte produkter i denne oppskriften

Forberedelsestid: 60 min
2506 kJ / 599 kcal

Ingredienser for 4 porsjon(er)

Paibunn:

  • 200 g hvetemel
  • 100 g smør
  • 70 g cottage cheese

Fyll:

  • 200 g gresskarpuré
  • 50 g cottage cheese
  • 100 g revet cheddarost

Tilbehør: