Søk
Filter
Gresskar fylt med bulgur gryn
Bookmark
89 av 323

Gresskar fylt med bulgur gryn

Gresskar fylt med bulgur gryn
Forberedelsestid: 55 min
886 kJ / 212 kcal

Ingredienser for 4 porsjon(er)

  • 2 flaskegresskar (ca. 600 g)
  • 1 ss olivenolje
  • 100 g bulgur
  • 3 dl vann
  • 150 g cherrytomater
  • 60 g fetaost
  • 1 ss Kikkoman Naturlig brygget soyasaus
  • 0,5 ts rød eller sort pepper
  • 1 ss hakket persille

Slik gjør du det

  1. Forvarm ovnen til 190 grader. Del gresskarene på langs og fjern frøene. Legg halvdelene på et stekebrett og dryss over olivenoljen. Bak midt i ovnen i 30 minutter.
     
  2. I mellomtiden koker du bulgur etter anvisning på pakken. Når den er kokt, blandes den med soyasaus, finhakkede cherrytomater og fetaost. Fyll gresskarhullene med fyllet og bak videre i 15 minutter.
     
  3. Dryss over persille og pepper før servering.

Brukte produkter i denne oppskriften

Forberedelsestid: 55 min
886 kJ / 212 kcal

Ingredienser for 4 porsjon(er)

  • 2 flaskegresskar (ca. 600 g)
  • 1 ss olivenolje
  • 100 g bulgur
  • 3 dl vann
  • 150 g cherrytomater
  • 60 g fetaost
  • 1 ss Kikkoman Naturlig brygget soyasaus
  • 0,5 ts rød eller sort pepper
  • 1 ss hakket persille