Fylte paprika med Teriyaki sesamsaus
Søk
Filter
Fylte paprika med Teriyaki sesamsaus
Bookmark
258 av 286

Fylte paprika med Teriyaki sesamsaus

Fylte paprika med Teriyaki sesamsaus
Total tid 40 min
Forberedelsestid: 40 min
1755 kJ / 419 kcal
Fett: 22.6 g
Protein: 18.8 g
Karbohydrat: 31.9 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

Slik gjør du det

  1. Bland sammen paneringsmel, muskat, egg, sukker, salt og pepper godt i en bolle. Skrell løken, finhakk den og ha over i bollen. Dryss over med potetmel. Tilsett så kjøttdeig og ris og bland godt.
  2. Skjær av lokket på paprikaen, fjern frøene og skyll dem i kaldt vann. Skjær paprikaen i ringer på ca. 1-1,5 cm tykkelse (totalt 12 ringer), og bruk en pensel for å drysse litt hvetemel på innsiden av ringene.
  3. Legg paprikaringene side om side på folie og fyll hver ring med ca. 50 g kjøttblanding og press flatt. Strø overflaten med litt paneringsmel. Varm opp oljen i en stekepanne og stek paprikaringene med pankomelsiden ned i ca. 1-2 minutter, vend ringene og stek i ytterligere 1-2 minutter på den andre siden. Hell i buljongen og la det småkoke med lokk på svak varme i ca. 5-8 minutter. Tilsett teriyakisausen i stekepannen og kok opp. Server paprikaringene med litt finhakket purreløk.
Total tid 40 min
Forberedelsestid: 40 min
1755 kJ / 419 kcal
Fett: 22.6 g
Protein: 18.8 g
Karbohydrat: 31.9 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)