Fylte og gratinerte kyllingbryst med teriyakisaus
Søk
Filter
Fylte og gratinerte kyllingbryst med teriyakisaus
Bookmark
142 av 323

Fylte og gratinerte kyllingbryst med teriyakisaus

Fylte og gratinerte kyllingbryst med teriyakisaus
Total tid 35 min
Forberedelsestid: 5 min
Matlagingstid 30 min
2653 kJ / 630 kcal
Fett: 28.7 g
Protein: 50 g
Karbohydrat: 41,8 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

Slik gjør du det

  1. Snitt opp en lomme i hvert av kyllingbrystene med en skarp kniv. Del skinke- og osteskivene i to, og fyll hvert av kyllingbrystene med en halv skive skinke og ost. Lukk åpningene med trespyd og pensle kyllingbrystene med 4 ss Teriyaki BBQ-saus med honning.
  2. Visp eggene i en dyp tallerken. Ha mel og paneringsmel i hver sin dype tallerken. Vend de fylte kyllingbrystene først i melet, så i de piskede eggene og til slutt i paneringsmelet.
  3. Varm oljen i en stor høy panne (ca. 170-180 grader), frityrstek de panerte kyllingbrystene til de er sprø og gyldenbrune, og la dem renne deretter av på kjøkkenpapir mens du holder dem varme.
  4. Skrell løken, skjær i fine ringer og stek i 1-2 ss oppvarmet olje i ca. 10 minutter - til de er gyldenbrune. Hell resten av Teriyaki BBQ-sausen i kjelen sammen med 2 dl vann, kok opp og reduser sausen ved å la den koke litt ut. Rør ut potetmel eller maizenna i kaldt vann til det er klumpfritt, tilsett i sausen. Kok opp igjen og smak til med sennep, chilipulver og pepper.
  5. Trekk ut trespydene fra kyllingbrystene. Anrett kyllingbrystene med Teriyaki-honning-løksaus på tallerkener og server. En fargerik salat passer utmerket til.
Total tid 35 min
Forberedelsestid: 5 min
Matlagingstid 30 min
2653 kJ / 630 kcal
Fett: 28.7 g
Protein: 50 g
Karbohydrat: 41,8 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)