Fylte nachos med guacamole og salsa

total tid 30 min.
20 min. tilberedningstid
10 min. koketid

Disse nachosene kan lages etter egen smak. Du kan legge til hvilken som helst topping du liker. Det er fint med noe grønt for å balansere osten. Om du vil kan du tilsette sukkererter, paprika og fersk chilipepper som litt ekstra krydder.

Ingredienser

8 porsjoner

Nachos

1 
fedd hvitløk
Nykvernet pepper
1 klype
spisskummen
250 g
biff (mørbrad)

Guacamole

50 g
cherrytomater
50 g
shalottløk
1 
fedd hvitløk
2 ss
olivenolje
2 
modne mangoer
1 
lime
10 g
fersk koriander
1 klype
spisskummen
300 g
nachoschips
125 g
revet ost - cheddar og / eller mozzarella
100 g
cherrytomater
75 g
hermetisk sukkermais
50 g
syltet rødløk
100 g
cream fraiche
100 g
tomatsalsa
Fersk koriander
Næringsinnhold (per porsjon): 1933 kJ  /  463 kcal
30,3 g Fett
15,9 g Protein
30,7 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Finriv hvitløken og bland med soyasaus, pepper og spisskummen. Mariner biffen i blandingen i ti minutter. Grill deretter på en rykende varm grillpanne i fire minutter på hver side. Alternativt kan du bruke en vanlig panne med litt olje på. La den hvile fem minutter før du skjærer i tynne strimler.

Steg 2

Slik lager du guacamole: Finhakk tomater, sjalottløk og hvitløk. Tilsett i en morter med olivenolje og bland det litt rundt før du tilsetter avokado i terninger. Bland sammen og smak til med soyasaus, limejuice, hakket koriander og spisskummen

Steg 3

Legg nachoschipsene på et stekebrett eller i en langpanne. Legg osten på toppen og sett den inn i en forvarmet ovn (180 grader) i 5-6 minutter til osten har smeltet.

Steg 4

Topp nachosen med biff, guacamole, halve tomater, mais, syltet løk, crème fraiche, salsa og fersk koriander.

Oppskrifts-ID: 1094

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Finriv hvitløken og bland med soyasaus, pepper og spisskummen. Mariner biffen i blandingen i ti minutter. Grill deretter på en rykende varm grillpanne i fire minutter på hver side. Alternativt kan du bruke en vanlig panne med litt olje på. La den hvile fem minutter før du skjærer i tynne strimler.

Slik lager du guacamole: Finhakk tomater, sjalottløk og hvitløk. Tilsett i en morter med olivenolje og bland det litt rundt før du tilsetter avokado i terninger. Bland sammen og smak til med soyasaus, limejuice, hakket koriander og spisskummen

Legg nachoschipsene på et stekebrett eller i en langpanne. Legg osten på toppen og sett den inn i en forvarmet ovn (180 grader) i 5-6 minutter til osten har smeltet.

Topp nachosen med biff, guacamole, halve tomater, mais, syltet løk, crème fraiche, salsa og fersk koriander.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.