Fylte egg med sitrusmakrell

total tid 20 min.
20 min. tilberedningstid

Ingredienser

4 porsjoner
6 
egg
200 g
røkt makrell
Juice av en halv lime
20 g
rømme
Persille
Pepper
Næringsinnhold (per porsjon): 3588 kJ  /  857 kcal

Tilberedning

Steg 1

Hardkok eggene (6 minutter) og la dem avkjøles før du skreller dem.

Steg 2

Ta ut eggeplommene og bland sammen med finhakket røkt makrell og limejuice.

Steg 3

Tilsett rømme og Ponzu-saus, og bland sammen. Ha fyllet i en sprøytepose og fyll eggehvitene.

Steg 4

Topp med persille og pepper.

Oppskrifts-ID: 970

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Hardkok eggene (6 minutter) og la dem avkjøles før du skreller dem.

Ta ut eggeplommene og bland sammen med finhakket røkt makrell og limejuice.

Tilsett rømme og Ponzu-saus, og bland sammen. Ha fyllet i en sprøytepose og fyll eggehvitene.

Topp med persille og pepper.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.