Søk
Filter
Fylt aubergine med sopp
Bookmark
133 av 299

Ukens oppskrift

Fylt aubergine med sopp

Fylt aubergine med sopp
Total tid 40 min
Forberedelsestid: 10 min
Matlagingstid 30 min
1324 kJ / 315 kcal
Fett: 12.9 g
Protein: 18.5 g
Karbohydrat: 28.6 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

Slik gjør du det

  1. Skrell og finhakk vårløken. La tofuen renne av seg, og skjær den i små terninger eller mos den. Bland kyllingkjøttdeig, eggehvite, vårløk, tofu og paneringsmel, og smak til med Teriyaki barbecuesaus med honning og pepper. Hvis fyllet er for mykt, tilsett litt mer paneringsmel.
  2. Vask auberginen (eller squashen), kutt av endene og skjær i skiver ca. 3 mm tykke. Dryss over litt potetmel på den ene siden og legg deretter på litt fyll. Legg den andre skiven på toppen og trykk kantene forsiktig ned.
  3. Rens soppen, skjær i biter om ønskelig, stek i oppvarmet smør og krydre med søt soyasaus (alternativt: soyasaus og sukker) samt pepper.
  4. Stek auberginesandwichene i oppvarmet olje på begge sider, ta av varmen og hold de varme. Tilsett resten av Teriyaki barbecuesausen med honning i pannen og varm den opp. Glasér auberginesandwichene i sausen og anrett deretter på tallerkener. Server med soppen og om ønskelig med litt finhakket vårløk.

Tips: Skivet squash holder formen bedre hvis de freses kort i en panne eller blansjeres på forhånd.

Total tid 40 min
Forberedelsestid: 10 min
Matlagingstid 30 min
1324 kJ / 315 kcal
Fett: 12.9 g
Protein: 18.5 g
Karbohydrat: 28.6 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)