Fyldig sjokoladeostekake
Søk
Filter
Fyldig sjokoladeostekake
Bookmark
245 av 286

Fyldig sjokoladeostekake

Fyldig sjokoladeostekake
Total tid 100 min
Forberedelsestid: 5 min
Matlagingstid 95 min
1701 kJ / 406 kcal
Fett: 19.8 g
Protein: 14.1 g
Karbohydrat: 41.4 g

Ingredienser for 12 porsjon(er)

Til kakebunnen:

Til fyllet:

Til toppingen:

Slik gjør du det

  1. Forvarm ovnen til 180 °C over/undervarme (160 °C varmluft) og kle en springform (Ø 28-30 cm) med bakepapir. Varm opp smøret til det er flytende. Bland inn paneringsmelet med sukker, smeltet smør og mandler, fordel på bunnen av kakeformen, trykk godt ned og stek i den forvarmede ovnen i ca. 20 minutter.
  2. Til fyllet grovhakker du sjokoladen og smelter den over et varmt vannbad.
  3. Rør sammen vaniljepuddingpulver, sukker og smør sammen. Rør sammen egg, kesam, mandelmelk og den søte soyasausen (alternativ: soyasaus + sukker) til en glatt krem og sett 100 g av massen til siden. Fordel den lyse kremen over den ferdigbakte bunnen.
  4. Rør sjokoladen sammen med kremen du har satt til side. Fordel spiseskjeer av den lyse kremen over sjokoladefyllet og marmorer forsiktig med spiseskjeen. 
  5. Til toppingen blander du mandlene og paneringsmelet, drysser over kaken og steker kaken videre i ca. 50 minutter.
  6. La kaken avkjøles i formen på en rist i ca. 2 timer, fjern deretter ringen fra kakeformen og la kaken avkjøles helt. Del sjokoladeostekaken i biter og server.
Total tid 100 min
Forberedelsestid: 5 min
Matlagingstid 95 min
1701 kJ / 406 kcal
Fett: 19.8 g
Protein: 14.1 g
Karbohydrat: 41.4 g

Ingredienser for 12 porsjon(er)

Til kakebunnen:

Til fyllet:

Til toppingen: