Søk
Filter
Friterte Gyoza
Bookmark
193 av 243

Friterte Gyoza

Friterte Gyoza
Total tid 30 min
Forberedelsestid: 30 min
Nutrition facts (per portion): 1856 kJ / 443 kcal
Fett: 24.8 g
Protein: 14.4 g
Carbs: 40.0 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

  • 1 pakning med Gyoza-deigplater (kjøpes ferdig)

Til fyllet:

  • 250 g  rå reker rå (uten skall)
  • 2 ss majones
  • 1 ts Kikkoman naturlig brygget soyasaus
  • 1 ts sesamolje
  • 2 vårløk
  • 5 shiitake-sopp
  • 50 g vannkastanjer (hermetisk) (eller kålrabi)
  • 1 ts potetmel
  • Litt hvit pepper
  • 1 ts sukker
  • Olje til fritering

Slik gjør du det

  1. La 100 g reker og majones kjøres til puré i en blender. Skjær de resterende rekene (150 g) i små biter og smak til med noen dråper soyasaus og sesamolje.
  2. Rengjør, vask og hakk vårløken. Vask, rengjør og grovhakk shiitakesoppen. Hakk også vannkastanjer og bland med potetmel. 
  3. Ha alle ingrediensene til fyllet i en skål, og bland godt. 
  4. Legg ca. 15 g fyll midt på hver av gyoza-deigplatene. Dra en fuktet finger rundt kanten av deigplaten, brett platen over fyllet, brett kantene og press dem godt sammen. 
  5. Varm oljen i en panne (160-170 °C), stek gyozaene til de er sprø og gyllen og server med dippsausene. Hvis ønskelig, anrett gyozaene på en seng med salatblader, halverte cherrytomater og stikkelsbær. 

Dippsauser:

Variant 1: 1 ts Kikkoman naturlig brygget soyasaus,60 g majones, 2 ss tomatketchup, noen dråper Tabasco

Variant 2: 3 ss Kikkoman naturlig brygget soyasaus,1 ½ ts sennep

Variant 3: Kikkoman Ponzu Orange

Brukte produkter i denne oppskriften

Total tid 30 min
Forberedelsestid: 30 min
Nutrition facts (per portion): 1856 kJ / 443 kcal
Fett: 24.8 g
Protein: 14.4 g
Carbs: 40.0 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

  • 1 pakning med Gyoza-deigplater (kjøpes ferdig)

Til fyllet:

  • 250 g  rå reker rå (uten skall)
  • 2 ss majones
  • 1 ts Kikkoman naturlig brygget soyasaus
  • 1 ts sesamolje
  • 2 vårløk
  • 5 shiitake-sopp
  • 50 g vannkastanjer (hermetisk) (eller kålrabi)
  • 1 ts potetmel
  • Litt hvit pepper
  • 1 ts sukker
  • Olje til fritering