Fargerik gulrot- og ingefærstuing med grønn pesto og stekt chorizo

total tid 50 min.
50 min. tilberedningstid

Ingredienser

4 porsjoner
300 g
gulrøtter
10 g
ingefær
300 g
poteter
 ½ 
liten løk
20 ml
rapsolje
800 ml
grønnsakbuljong

Til Chorizo:

160 g
Chorizo

Til pestoen:

80 g
bladpersille
 ½ 
hvitløksfedd
60 g
Macadamianøtter
60 ml
olivenolje
2 ts
revet Parmesan
Salt
Hvit pepper fra kvern
Næringsinnhold (per porsjon): 2243 kJ  /  536 kcal
38 g Fett
15 g Protein
33 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Vask og skrell gulrøttene, og skjær i skiver eller terninger. Skrell ingefær og skjær i skiver. Skrell og del poteter og løk i skiver. Varm opp rapsolje i en panne. Fres ingefær og løk i pannen i ca 3 minutter, tilsett deretter gulrøtter og poteter. Kok opp buljongen og Kikkoman naturlig brygget soyasaus med 43 % mindre salt. Dekk til og la koke ved svak varme i om lag 45 minutter; rør om av og til.

Steg 2

Skjær i mellomtiden Chorizo i tynne skiver. Legg Chorizo-skivene på bakepapir. Sprøstek skivene i ovnen i om lag 8 minutter ved 150 grader.

Steg 3

For pestoen, vask persillen, rist den tørr og skrell av bladene. Skrell hvitløken og grovhakk med macadamianøttene. Ha persille, hvitløk og nøtter i en høy beholder. Tilsett oljen og purer blandingen med en stavmikser. Rør inn parmesanen og krydre pestoen med salt og pepper.

Steg 4

Anrett gulrotstuingen på forvarmede suppetallerkener. Fordel Chorizo-skivene og pestoen, og server med det samme.

Oppskrifts-ID: 324

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Vask og skrell gulrøttene, og skjær i skiver eller terninger. Skrell ingefær og skjær i skiver. Skrell og del poteter og løk i skiver. Varm opp rapsolje i en panne. Fres ingefær og løk i pannen i ca 3 minutter, tilsett deretter gulrøtter og poteter. Kok opp buljongen og Kikkoman naturlig brygget soyasaus med 43 % mindre salt. Dekk til og la koke ved svak varme i om lag 45 minutter; rør om av og til.

Skjær i mellomtiden Chorizo i tynne skiver. Legg Chorizo-skivene på bakepapir. Sprøstek skivene i ovnen i om lag 8 minutter ved 150 grader.

For pestoen, vask persillen, rist den tørr og skrell av bladene. Skrell hvitløken og grovhakk med macadamianøttene. Ha persille, hvitløk og nøtter i en høy beholder. Tilsett oljen og purer blandingen med en stavmikser. Rør inn parmesanen og krydre pestoen med salt og pepper.

Anrett gulrotstuingen på forvarmede suppetallerkener. Fordel Chorizo-skivene og pestoen, og server med det samme.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.