Enkel ostegratinert polenta

total tid 25 min.
15 min. tilberedningstid
10 min. koketid

Enkel, og like god hver gang du lager den. Polenta er lett å tilberede og passer som tilbehør til mange favorittrette.

Ingredienser

4 porsjoner
5 dl
vann
150 g
polenta
1 klype
sukker
1 klype
malt muskatnøtt
1 klype
sort pepper
 ¼ dl
olivenolje
30 g
revet parmesanost
Næringsinnhold (per porsjon): 915 kJ  /  219 kcal
8,9 g Fett
6 g Protein
28,3 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Kok opp vann og smak til med sukker og Kikkoman soyasaus.

Steg 2

Når vannet koker, tilsett polentaen og rør hele tiden. Reduser varmen og la polentaen småkoke i ca. 10 minutter mens du fortsetter å røre. 

Steg 3

Smak til med olivenolje, parmesanost, pepper og muskatnøtt. Ha polentaen over i en liten springform og la den avkjøles. Når den er avkjølt, porsjoner og stek raskt i en panne med litt olje.

Oppskrifts-ID: 1074

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Kok opp vann og smak til med sukker og Kikkoman soyasaus.

Når vannet koker, tilsett polentaen og rør hele tiden. Reduser varmen og la polentaen småkoke i ca. 10 minutter mens du fortsetter å røre. 

Smak til med olivenolje, parmesanost, pepper og muskatnøtt. Ha polentaen over i en liten springform og la den avkjøles. Når den er avkjølt, porsjoner og stek raskt i en panne med litt olje.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.