Enkel honningglasert skinke

5 1 vurderinger
total tid 70 min.
10 min. tilberedningstid
60 min. koketid

Krydret og velduftende - dette er en ekte drømmekombinasjon. Denne honningglaserte skinken med en velsmakende marinade er utrolig enkel å tilberede.

Ingredienser

4 porsjoner
700 g
surret benfri skinke
150 g
honning
60 g
smør
15 
hele nellik
Næringsinnhold (per porsjon): 1873 kJ  /  448 kcal
21,2 g Fett
35,8 g Protein
30,4 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Forvarm ovnen til 165 °C. 

Steg 2

Skjær skinnet på skinken i et diamantmønster og legg skinken i en ildfast form. Sett inn nelliken i den snittede skinken.

Steg 3

Smelt smøret og bland sammen med honning og Kikkoman soyasaus. Pensle deretter skinken med marinaden.

Steg 4

Stek skinken i ca. 35 minutter, og påfør marinaden på nytt et par ganger underveis.

Steg 5

Skru ovnen opp til 200 °C for å gi skinken litt mer farge mot slutten av steketiden.

Oppskrifts-ID: 1069

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Forvarm ovnen til 165 °C. 

Skjær skinnet på skinken i et diamantmønster og legg skinken i en ildfast form. Sett inn nelliken i den snittede skinken.

Smelt smøret og bland sammen med honning og Kikkoman soyasaus. Pensle deretter skinken med marinaden.

Stek skinken i ca. 35 minutter, og påfør marinaden på nytt et par ganger underveis.

Skru ovnen opp til 200 °C for å gi skinken litt mer farge mot slutten av steketiden.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.