Enkel gulerotsuppe med koriander, burrata og mandler
Søk
Filter
Enkel gulerotsuppe med koriander, burrata og mandler
Bookmark
72 av 429

Enkel gulerotsuppe med koriander, burrata og mandler

En deilig, kremet suppeoppskrift med gulerot og koriander som er klar på 30 minutter. Burrata og mandeltopping gir en lukseriøs finish, noe som gjør suppen ideell som forrett til middagen. Egnet for vegetarianere.

Enkel gulerotsuppe med koriander, burrata og mandler
Total tid 30 min
Forberedelsestid: 5 min
Matlagingstid 25 min
1895 kJ / 453 kcal
Fett: 37,4 g
Protein: 13,3 g
Karbohydrat: 16,6 g

Ingredienser for 2 porsjon(er)

Til servering:

  • 100 g burrata
  • 2 ss hakket mandel
  • Fersk persille
  • 1 ts olivenolje
  • Nykvernet pepper

Slik gjør du det

  1. Surr de skivede gulerøttene i smør i en gryte sammen med hakket løk og urter. Hell i kraften etter 5 minutter, krydre med Kikkoman naturlig brygget soyasaus og la koke 20 minutter.
  2. Bland suppen i blenderen til den er jevn og dryss over frisk persille.
  3. Rist mandlene i en tørr stekepanne.
  4. Server suppen med burrata, dryss over mandler, pepper og persille og sprinkle med olivenolje

Brukte produkter i denne oppskriften

Total tid 30 min
Forberedelsestid: 5 min
Matlagingstid 25 min
1895 kJ / 453 kcal
Fett: 37,4 g
Protein: 13,3 g
Karbohydrat: 16,6 g

Ingredienser for 2 porsjon(er)

Til servering:

  • 100 g burrata
  • 2 ss hakket mandel
  • Fersk persille
  • 1 ts olivenolje
  • Nykvernet pepper