
Enkel gulerotsuppe med koriander, burrata og mandler
En deilig, kremet suppeoppskrift med gulerot og koriander som er klar på 30 minutter. Burrata og mandeltopping gir en lukseriøs finish, noe som gjør suppen ideell som forrett til middagen. Egnet for vegetarianere.

Ingredienser for 2 porsjon(er)
- 400 g gulrøtter
- 30 g smør
- 1 fedd hvitløk
- 1/2 ts korianderfrø
- 1/2 ts chilliflak
- 600 ml grønnsaksbuljong
- 1 ss Kikkoman naturlig brygget soyasaus
Til servering:
- 100 g burrata
- 2 ss hakket mandel
- Fersk persille
- 1 ts olivenolje
- Nykvernet pepper
Slik gjør du det
- Surr de skivede gulerøttene i smør i en gryte sammen med hakket løk og urter. Hell i kraften etter 5 minutter, krydre med Kikkoman naturlig brygget soyasaus og la koke 20 minutter.
- Bland suppen i blenderen til den er jevn og dryss over frisk persille.
- Rist mandlene i en tørr stekepanne.
- Server suppen med burrata, dryss over mandler, pepper og persille og sprinkle med olivenolje
Brukte produkter i denne oppskriften
Ingredienser for 2 porsjon(er)
- 400 g gulrøtter
- 30 g smør
- 1 fedd hvitløk
- 1/2 ts korianderfrø
- 1/2 ts chilliflak
- 600 ml grønnsaksbuljong
- 1 ss Kikkoman naturlig brygget soyasaus
Til servering:
- 100 g burrata
- 2 ss hakket mandel
- Fersk persille
- 1 ts olivenolje
- Nykvernet pepper