Eggesalat med parmesandressing

total tid 20 min.
20 min. tilberedningstid

Ingredienser

2 porsjoner
100 g
hodesalat
3 
egg
200 g
grønne asparges
10 g
smør
30 g
ansjosfileter
En klype pepper

Dressing:

50 g
naturell yoghurt
50 g
majones
30 g
revet parmesanost
Næringsinnhold (per porsjon): 3981 kJ  /  936 kcal

Tilberedning

Steg 1

Bland sammen ingrediensene til dressingen.

Steg 2

Hardkok eggene (6 minutter), avkjøl og skrell dem.

Steg 3

Vask salaten og legg på en tallerken.

Steg 4

Stek aspargesen kort i en varm panne med smør, og legg den sammen med eggene på salaten.

Steg 5

Hell dressingen over. Legg på ansjosfileter og litt revet parmesanost.

Steg 6

Server med nykvernet pepper.

Oppskrifts-ID: 971

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Bland sammen ingrediensene til dressingen.

Hardkok eggene (6 minutter), avkjøl og skrell dem.

Vask salaten og legg på en tallerken.

Stek aspargesen kort i en varm panne med smør, og legg den sammen med eggene på salaten.

Hell dressingen over. Legg på ansjosfileter og litt revet parmesanost.

Server med nykvernet pepper.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05
06

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.