Egg- og potetkaker med røkelaks
total tid
60 min.
60 min.
tilberedningstid
Næringsinnhold (per porsjon):
1911 kJ
/
456 kcal
18,5 g
Fett
28,7 g
Protein
176 g
Karbohydrater
Tilberedning
Steg 1
Kok potetene og avkjøl.
Steg 2
Riv de kokte eggene og potetene med grovt rivjern. Tilsett Ponzu, egg og mel. Bland godt sammen. Form små kuler og flat dem forsiktig ut. Valgfritt: rull kakene i brødsmuler.
Steg 3
Stek kakene på begge sider i en varm panne med litt olivenolje.
Steg 4
Server med skiver av røkelaks og agurk, og topp med spirer.
Oppskrifts-ID: 967
Oppskriften som PDF
Takk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer