Egg- og potetkaker med røkelaks

total tid 60 min.
60 min. tilberedningstid

Ingredienser

4 porsjoner
500 g
poteter
6 
hardkokte egg
1 
egg
3 ss
brødsmuler (valgfritt)
4 ss
hvetemel
Olje til steking
200 g
røkelaks
1 
fersk agurk
Spirer
Næringsinnhold (per porsjon): 1911 kJ  /  456 kcal
18,5 g Fett
28,7 g Protein
176 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Kok potetene og avkjøl.

Steg 2

Riv de kokte eggene og potetene med grovt rivjern. Tilsett Ponzu, egg og mel. Bland godt sammen. Form små kuler og flat dem forsiktig ut. Valgfritt: rull kakene i brødsmuler.

Steg 3

Stek kakene på begge sider i en varm panne med litt olivenolje.

Steg 4

Server med skiver av røkelaks og agurk, og topp med spirer.

Oppskrifts-ID: 967

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Kok potetene og avkjøl.

Riv de kokte eggene og potetene med grovt rivjern. Tilsett Ponzu, egg og mel. Bland godt sammen. Form små kuler og flat dem forsiktig ut. Valgfritt: rull kakene i brødsmuler.

Stek kakene på begge sider i en varm panne med litt olivenolje.

Server med skiver av røkelaks og agurk, og topp med spirer.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.