Conchiglie med reker og grønnsaker i fløte/karrisaus

total tid 35 min.
15 min. tilberedningstid
20 min. koketid

Ingredienser

4 porsjoner
2 
stilker basilikum
1 
liten gul paprika
160 g
spisskål
160 g
cherrytomater
240 g
conchiglie
160 g
gryteferdige reker
2 ss
olivenolje
Salt, nykvernet pepper
1,6 dl
ønsket kraft (f.eks. hønse-, grønnsaks- eller fiskekraft)
200 g
kremfløte
4 ss
sennep
4 ts
karripulver
Næringsinnhold (per porsjon): 2143 kJ  /  508 kcal
23,7 g Fett
19 g Protein
52,5 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Knip av, vask og tørk basilikumbladene forsiktig. Del paprika i to, fjern frø og innvendige hinner og vask paprikaen. Vask spisskål og kutt den med paprika i 2-3 cm store kvadrater. Vask tomatene.

Steg 2

Tilbered conchiglie etter anvisningen på pakken. Vask rekene og tørk dem forsiktig. Varm opp olivenolje, tilsett reker og grønnsaker, brun lett i 4-5 minutter, krydre lett med salt og pepper, ta alt ut og hold varm.

Steg 3

Ha kraft, fløte, soyasaus, sennep og karripulver i stekefettet til rekene, kok opp og la det koke lett inn.

Steg 4

Bland grønnsaker, reker og conchiglie med sausen, anrett på tallerkener, pynt med basilikum og server.

Oppskrifts-ID: 131

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Knip av, vask og tørk basilikumbladene forsiktig. Del paprika i to, fjern frø og innvendige hinner og vask paprikaen. Vask spisskål og kutt den med paprika i 2-3 cm store kvadrater. Vask tomatene.

Tilbered conchiglie etter anvisningen på pakken. Vask rekene og tørk dem forsiktig. Varm opp olivenolje, tilsett reker og grønnsaker, brun lett i 4-5 minutter, krydre lett med salt og pepper, ta alt ut og hold varm.

Ha kraft, fløte, soyasaus, sennep og karripulver i stekefettet til rekene, kok opp og la det koke lett inn.

Bland grønnsaker, reker og conchiglie med sausen, anrett på tallerkener, pynt med basilikum og server.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.