Søk
Filter
Bookmark
61 av 159

Breiflabbsuppe

Forberedelsestid: 40 min
Brennverdi (per porsjon): 577 kJ / 138 kcal

ingredienser for 4 porsjoner

  • 400 g breiflabb
  • 150 g løk
  • 200 g tomater
  • 200 g gulrøtter
  • 1 kålrot
  • 2 stilker stangselleri (med blader)
  • 20 g ingefær
  • 4 ts Kikkoman Ponzu chili
  • 1 ts olivenolje
  • Pepper

forberedelse

Skrell løken og skjær den i skiver. Del tomatene i fire. Skjær sellerien i skiver (behold bladene), skrell gulrøtter og kålrot. Del kålroten i fire, og skjær gulrøttene i skiver.

Skjær breiflabben i 2 cm store medaljonger.

Varm olje i en kasserolle. Tilsett løk, tomater og ingefær (i skiver). Stek i 3 minutter til de er litt brune, og tilsett så 1 liter vann og 4 ts Ponzu chilisaus. Kok opp. Tilsett grønnsakene og la dem koke i 12 minutter. Tilsett breiflabbmedaljongene og kok dem 3 til 4 minutter ved middels varme. Tilsett selleribladene, smak til med pepper og ta kasserollen av platen.

Server varmt i suppetallerkener.

Brukte produkter i denne oppskriften

ingredienser for 4 porsjoner

  • 400 g breiflabb
  • 150 g løk
  • 200 g tomater
  • 200 g gulrøtter
  • 1 kålrot
  • 2 stilker stangselleri (med blader)
  • 20 g ingefær
  • 4 ts Kikkoman Ponzu chili
  • 1 ts olivenolje
  • Pepper