Søk
Filter
Brasmefileter med Ponzu saus
Bookmark
85 av 290

Brasmefileter med Ponzu saus

Brasmefileter med Ponzu saus
Total tid 20 min
Forberedelsestid: 20 min
1330 kJ / 318 kcal

Ingredienser for 4 porsjon(er)

Tilbehør: 

  • 200 g kokt quinoa 
  • 4 små hvitløk 
  • 1/2 bunt gressløk
  • 1/2 bunt persille 
  • 4 stilker dill 
  • 1 gul gulrot 
  • 1 gul sitron 
  • 1 fennikel
  • 2 ss olivenolje  
  • 2 ss Kikkoman Ponzu sitron soyasaus

Slik gjør du det

Du begynner med tilbehøret: Fennikeln skjæres i veldig tynne strimler og settes til side. Skrell og rasp gulroten, hakk urtene, skrell og finhakk løken.Hell olivenoljen og Kikkoman Ponzu sitron sojasaus  i en salatskål og emulger, tilføy urtene og bland dem inn.  Ha den kokte quinoaen  over i et fat, rør om og sett fatet til side.

Varm opp Ponzu sitron sojasaus i en stor stekepanne og stek brasmefiletene ved middels varme i 2 minutter på hver side. Strø dill over og ta dem fra komfyren.

Smaksett med litt pepper og den resterende stekeskyen og server brasmefiletene. Quinoa servers til med urter og noen fennikelstrimler.

Brukte produkter i denne oppskriften

Total tid 20 min
Forberedelsestid: 20 min
1330 kJ / 318 kcal

Ingredienser for 4 porsjon(er)

Tilbehør: 

  • 200 g kokt quinoa 
  • 4 små hvitløk 
  • 1/2 bunt gressløk
  • 1/2 bunt persille 
  • 4 stilker dill 
  • 1 gul gulrot 
  • 1 gul sitron 
  • 1 fennikel
  • 2 ss olivenolje  
  • 2 ss Kikkoman Ponzu sitron soyasaus