Biff marinert i soyasaus og urter

total tid 45 min.
5 min. tilberedningstid
30 min. marineringstid
10 min. koketid

Med umamirik soyasaus og friske urter får du en deilig grillmarinade som gir mørbradbiffen en unik aroma. Enten du foretrekker rå eller gjennomstekt biff, sørger denne oppskriften for møre og saftige resultater.

Ingredienser

2 porsjoner
2 
mørbradbiffer (150 g hver)
1 ss
sitronsaft
1 
kvist fersk rosmarin
2 
kvister fersk timian
 ½ bunt
persille
1 ts
sennep
2 
fedd hvitløk
pepper til smak
3 ss
olivenolje
1 ss
tabascosaus (valgfritt)
Næringsinnhold (per porsjon): 3384 kJ  /  846 kcal
53 g Fett
86 g Protein
5 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Kjør alle ingrediensene til marinaden (alt unntatt biffen) gjennom en blender.

Steg 2

Dekk kjøttet med marinaden og la stå i kjøleskapet i 30 minutter.

Steg 3

Fjern overflødig marinade fra kjøttet. Legg biffene på en forvarmet grill og stek dem på høy varme i 2-5 minutter på hver side, alt etter smak.

Oppskrifts-ID: 1111

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Kjør alle ingrediensene til marinaden (alt unntatt biffen) gjennom en blender.

Dekk kjøttet med marinaden og la stå i kjøleskapet i 30 minutter.

Fjern overflødig marinade fra kjøttet. Legg biffene på en forvarmet grill og stek dem på høy varme i 2-5 minutter på hver side, alt etter smak.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.