Søk
Filter
Balsamico- og soyamarinade
Bookmark
57 av 243

Balsamico- og soyamarinade

Balsamico- og soyamarinade
Total tid 35 min
Forberedelsestid: 5 min
Marineringstid: 30 min
Nutrition facts (per portion): 578 kJ / 138 kcal
Fett: 11.6 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

Slik gjør du det

Ha ingrediensene i en stor bolle, og rør dem sammen. Hell over kjøttstykker og mariner dem i minst 30 minutter, helst over natten om mulig. Ta kjøttstykkene ut av marinaden, la marinaden dryppe av og sett den til siden. Stek kjøttstykkene på en varm grillplate i 2–3 minutter på hver side, eller til du har fått det resultatet du ønsker.

Legg kjøttstykkene på en tallerken. Hell resten av marinaden i pannen, kok den inn i ett minutt til den blir kremet. Skjær kjøttbitene i strimler, hell over saus og server med en sprø, grønn salat.

Brukte produkter i denne oppskriften

Total tid 35 min
Forberedelsestid: 5 min
Marineringstid: 30 min
Nutrition facts (per portion): 578 kJ / 138 kcal
Fett: 11.6 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)