Bakt squash med reker
Søk
Filter
Bakt squash med reker
Bookmark
7 av 286

Bakt squash med reker

Bakt squash med reker
Total tid 45 min
Forberedelsestid: 10 min
Matlagingstid 35 min
1651 kJ / 393 kcal
Fett: 24.8 g
Protein: 19.8 g
Karbohydrat: 19.7 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

Slik gjør du det

  1. Vask squashen, skjær av endene, del den i to i lengden. Ta ut noe av fruktkjøttet til de har en ca. ½ cm tykk kant. Kutt det uthulte fruktkjøttet opp i små terninger. Skyll persillen, plukk av bladene og grovhakk dem. Vask tomatene og del dem i fire båter.
  2. Skrell løken og skjær den i små terninger. Varm opp oljen, tilsett løken, rekene, tomater og squashmassen og stek. Strø over med mel og la det surre. Hell i fløte og Saus til ris (alternativ: soyasaus og sukker), kok opp og la sausen reduseres litt. Tilsett halvparten av persillen i sausen og smak til med pepper og paprikapulver.
  3. Forvarm stekeovnen til 200°C med over-/undervarme (180°C dersom varmluft). Hell sausen i squashhalvdelene og legg dem på et stekebrett. Bland sammen paneringsmel, parmesan og litt paprikapulver, dryss blandingen over squashen og stek i den forvarmede ovnen i ca. 20-25 minutter.
  4. Før servering drysser du over resten av den hakkede.
Total tid 45 min
Forberedelsestid: 10 min
Matlagingstid 35 min
1651 kJ / 393 kcal
Fett: 24.8 g
Protein: 19.8 g
Karbohydrat: 19.7 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)