Søk
Filter
Bakt grønnsakssalat og mynteyoghurt
Bookmark
131 av 323

Bakt grønnsakssalat og mynteyoghurt

Bakt grønnsakssalat og mynteyoghurt
Forberedelsestid: 60 min
866 kJ / 348 kcal

Ingredienser for 4 porsjon(er)

Dipp:

  • 150 g yoghurt naturell
  • 30 g majones
  • 2 ss sitronsaft
  • 2 ss hakket frisk mynte
  • 1 kg poteter
  • 250 g gul squash
  • 250 g grønn squash
  • 200 g aubergine
  • 300 g rød paprika
  • 3 ss hakkede urter (basilikum, persille, timian)
  • 4 ss olivenolje
  • 1,5 ss Kikkoman Naturlig brygget soyasaus
  • En bunt vårløk, kun de grønne bladene

Slik gjør du det

  1. Bland yoghurten med majones, sitronsaft og mynte. Sett den i kjøleskapet.
     
  2. Forvarm ovnen til 200 grader.
     
  3. Del potetene i to. Skjær squash, aubergine og paprika i mindre biter. Bland alle grønnsakene med urter, olivenolje og soyasaus.
     
  4. I begynnelsen er det bare potetene som legges på et stekebrett kledd med bakepapir. Stek i 20 minutter, tilsett deretter resten av grønnsakene (utenom vårløken) og stek i ytterligere 20 minutter. Tilsett til slutt vårløken og stek i 5 minutter til.
     
  5. Bland sammen de bakte grønnsakene og server med dip.

Brukte produkter i denne oppskriften

Forberedelsestid: 60 min
866 kJ / 348 kcal

Ingredienser for 4 porsjon(er)

Dipp:

  • 150 g yoghurt naturell
  • 30 g majones
  • 2 ss sitronsaft
  • 2 ss hakket frisk mynte
  • 1 kg poteter
  • 250 g gul squash
  • 250 g grønn squash
  • 200 g aubergine
  • 300 g rød paprika
  • 3 ss hakkede urter (basilikum, persille, timian)
  • 4 ss olivenolje
  • 1,5 ss Kikkoman Naturlig brygget soyasaus
  • En bunt vårløk, kun de grønne bladene