
341 av 458
Autentisk Poke Bowl

Ingredienser for 4 porsjon(er)
- 200 g sushi- eller jasminris
- 1 liten fennikel
- 2 avocado
- 1/2 agurk
- 75 g sukkererter
- 12 redikker
- 250 g laks (sashimi-kvalitet)
- 2-3 ss Kikkoman saus til pokebolle
- 1 ss svarte sesamfrø
- fersk koriander
- 1 ss svart sesam (til strø)
Slik gjør du det
Kok ris som angitt på pakken. La den avkjøles litt, før du fordeler den på 4 skåler.
Skjær fennikel i svært tynne skiver og legg dem i iskaldt vann. Skjær avocado i skiver, skjær agurken i terninger, og del redikkene i to. Legg sukkerertene i en sil og hell kokende vann over dem.
Fjern skinnet fra laksen og skjær fisken i terninger. Bland lakseterninger, Kikkoman Poke Sauce og sesamfrø.
Legg fennikel, agurk, avocado, redikker, sukkererter, laks og fersk koriander på risen i hver av skålene, og strø sesam over. Ekstra Kikkoman saus til pokebolle serveres som tilbehør.
Brukte produkter i denne oppskriften
Ingredienser for 4 porsjon(er)
- 200 g sushi- eller jasminris
- 1 liten fennikel
- 2 avocado
- 1/2 agurk
- 75 g sukkererter
- 12 redikker
- 250 g laks (sashimi-kvalitet)
- 2-3 ss Kikkoman saus til pokebolle
- 1 ss svarte sesamfrø
- fersk koriander
- 1 ss svart sesam (til strø)