
1 av 385
Chicken & Chips

Total tid
210 min
Forberedelsestid:
30 min
Marineringstid:
180 min
1856 kJ / 443 kcal
Fett:
17.7 g
Protein:
23.7 g
Karbohydrat:
45.8 g
Ingredienser for 4 porsjon(er)
- 2 fedd hvitløk
- 1 stykke ingefær (ca. 2 cm)
- 400 g kyllingbrystfilet
- 4 ss Kikkoman naturlig brygget soyasaus
- 1 ss sukker
- Nykvernet svart pepper
- 60 g maisstivelse
- 500 g pommes frites
- Frityrfett for frityrkokeren
Slik gjør du det
- Skrell hvitløk og hakk den i fine biter. Skrell og riv ingefær fint. Vask kyllingbrystfilet, tørk forsiktig, skjær det i ca. 3x3 cm store stykker, bland med soyasaus, 2 ss vann, sukker, hvitløk og mariner i ca. 3 timer.
- Ta kyllingstykkene ut av marinaden, tørk av, krydre med pepper og vend i stivelsen.
- Stek kyllingstykkene og pommes frites i frityrkokeren til de er sprø og gylne og server etter ønske med ketchup.
Brukte produkter i denne oppskriften
Total tid
210 min
Forberedelsestid:
30 min
Marineringstid:
180 min
1856 kJ / 443 kcal
Fett:
17.7 g
Protein:
23.7 g
Karbohydrat:
45.8 g
Ingredienser for 4 porsjon(er)
- 2 fedd hvitløk
- 1 stykke ingefær (ca. 2 cm)
- 400 g kyllingbrystfilet
- 4 ss Kikkoman naturlig brygget soyasaus
- 1 ss sukker
- Nykvernet svart pepper
- 60 g maisstivelse
- 500 g pommes frites
- Frityrfett for frityrkokeren