Sprø kyllinglår med ingefær-ponzu-saus
Søk
Filter
Sprø kyllinglår med ingefær-ponzu-saus
Bookmark
1 av 290

Sprø kyllinglår med ingefær-ponzu-saus

Sprø kyllinglår med ingefær-ponzu-saus
Total tid 30 min
Forberedelsestid: 30 min
1330 kJ / 317 kcal
Fett: 10.1 g
Protein: 44.3 g
Karbohydrat: 7.8 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

  • 100 ml Kikkoman Ponzu sitron soyasaus
  • 30 g purre
  • 5-6 gressløkstilker
  • 10 g ingefær
  • 1 ts sesam
  • 1/2 ts sesamolje
  • 4 kyllinglår uten ben
  • 1/2 isbergsalat
  • 1 liten gulrot
  • 1 liten rødløk

Slik gjør du det

Finhakk purre og ingefær, skjær gressløken i fine ringer. Rist sesam i en stekepanne uten fett og rør den sammen med olje, Kikkoman Ponzu sitron soya-saus, purre, gressløk og ingefær til en fin dressing-saus. 

Kyllinglårene krydres med salt og pepper og stekes på hudsiden under lokk i en teflonpanne i ca. 10 minutter uten fett. Fjern overflødig fett med kjøkkenpapir og stek kyllinglårene ca. 2-3 minutter til huden er sprø. 

Rens og vask isbergsalaten, skrell og vask gulrøttene, skrell løken. Skjær alt i meget fine strimler og legg det pent tilrette på tallerknene, legg kyllinglåret i midten og drypp ponzu-ingefær-dressingen over. Garner etter smak med koriander og server.

Brukte produkter i denne oppskriften

Total tid 30 min
Forberedelsestid: 30 min
1330 kJ / 317 kcal
Fett: 10.1 g
Protein: 44.3 g
Karbohydrat: 7.8 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

  • 100 ml Kikkoman Ponzu sitron soyasaus
  • 30 g purre
  • 5-6 gressløkstilker
  • 10 g ingefær
  • 1 ts sesam
  • 1/2 ts sesamolje
  • 4 kyllinglår uten ben
  • 1/2 isbergsalat
  • 1 liten gulrot
  • 1 liten rødløk