Sterk tomat- og pølsegnocchi med fennikel og spinat
Søk
Filter
Sterk tomat- og pølsegnocchi med fennikel og spinat
Bookmark
1 av 286

Sterk tomat- og pølsegnocchi med fennikel og spinat

Sterk tomat- og pølsegnocchi med fennikel og spinat
Total tid 50 min
Forberedelsestid: 50 min
2399 kJ / 572 kcal
Fett: 26.3 g
Protein: 26.1 g
Karbohydrat: 58.8 g
Mettet fett: 9.6 g
Kostfiber: 9.3 g
Sukkerarter: 14.9 g
Salt: 4.6 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

  • 400 g små urtepølser
  • 1 ss olivenolje
  • 1 løk, finhakket
  • 2 fennikelknoller, i terninger
  • 3 hvitløkbåter, knust
  • 2 x 400 g boks plommetomater
  • ½ ts tørkede chiliflak
  • 2 ts tørket oregano
  • 2 laurbærblad
  • 1 ss tomatpuré
  • 4 ss Kikkoman Naturlig brygget soyasaus
  • 500 g fersk gnocchi (pakke)
  • 100 g babyspinat
  • En liten bunt basilikum, grovhakket
  • Revet parmesan, til serveringen

Slik gjør du det

Snitt opp de små pølsene, ta ut pølsekjøttet og kast skinnet. La oljen bli svært varm i en stor panne med høy kant. Stek pølsekjøttet i den i 8–10 minutter og del det opp i små stykker med baksiden av tresleiv. Etter at pølsekjøttet er stekt til det gyllenbrunt over det hele, heller du det over på en tallerken og setter det til side. 

Ha løk og fennikel i pannen og stek dem i 10 minutter, til de er myke. Tilsett hvitløk og la det steke i ett minutt til. Ha så i tomatene fra boksen sammen med 200 ml vann, chiliflak, oregano, laurbærblad, tomatpuré og soyasaus. Sett ned varmen litt i 20 minutter og krydre etter egen smak.

Kok i mellomtiden opp en stor kasserolle med vann og kok gnocchien som angitt på pakken. 

Mens gnocchien koker, rører du spinaten inn i sausen til spinatbladene er myke. Hell vannet av gnocchien og rør den inn i sausen sammen med basilikumen. Fjern laurbærbladene, fordel gnocchien på 4 tallerkener og server med parmesan og mye fersk svart pepper.

Brukte produkter i denne oppskriften

Total tid 50 min
Forberedelsestid: 50 min
2399 kJ / 572 kcal
Fett: 26.3 g
Protein: 26.1 g
Karbohydrat: 58.8 g
Mettet fett: 9.6 g
Kostfiber: 9.3 g
Sukkerarter: 14.9 g
Salt: 4.6 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

  • 400 g små urtepølser
  • 1 ss olivenolje
  • 1 løk, finhakket
  • 2 fennikelknoller, i terninger
  • 3 hvitløkbåter, knust
  • 2 x 400 g boks plommetomater
  • ½ ts tørkede chiliflak
  • 2 ts tørket oregano
  • 2 laurbærblad
  • 1 ss tomatpuré
  • 4 ss Kikkoman Naturlig brygget soyasaus
  • 500 g fersk gnocchi (pakke)
  • 100 g babyspinat
  • En liten bunt basilikum, grovhakket
  • Revet parmesan, til serveringen