Søk
Filter
Chicken & Chips
Bookmark
1 av 385

Chicken & Chips

Chicken & Chips
Total tid 210 min
Forberedelsestid: 30 min
Marineringstid: 180 min
1856 kJ / 443 kcal
Fett: 17.7 g
Protein: 23.7 g
Karbohydrat: 45.8 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

  • 2 fedd hvitløk
  • 1 stykke ingefær (ca. 2 cm)
  • 400 g kyllingbrystfilet
  • 4 ss Kikkoman naturlig brygget soyasaus
  • 1 ss sukker
  • Nykvernet svart pepper
  • 60 g maisstivelse
  • 500 g pommes frites
  • Frityrfett for frityrkokeren

Slik gjør du det

  1. Skrell hvitløk og hakk den i fine biter. Skrell og riv ingefær fint. Vask kyllingbrystfilet, tørk forsiktig, skjær det i ca. 3x3 cm store stykker, bland med soyasaus, 2 ss vann, sukker, hvitløk og mariner i ca. 3 timer.
  2. Ta kyllingstykkene ut av marinaden, tørk av, krydre med pepper og vend i stivelsen.
  3. Stek kyllingstykkene og pommes frites i frityrkokeren til de er sprø og gylne og server etter ønske med ketchup.

Brukte produkter i denne oppskriften

Total tid 210 min
Forberedelsestid: 30 min
Marineringstid: 180 min
1856 kJ / 443 kcal
Fett: 17.7 g
Protein: 23.7 g
Karbohydrat: 45.8 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

  • 2 fedd hvitløk
  • 1 stykke ingefær (ca. 2 cm)
  • 400 g kyllingbrystfilet
  • 4 ss Kikkoman naturlig brygget soyasaus
  • 1 ss sukker
  • Nykvernet svart pepper
  • 60 g maisstivelse
  • 500 g pommes frites
  • Frityrfett for frityrkokeren