Teriyaki-miks-spyd

Ingredienser

4 porsjoner

For rekespyd:

4 
reker (med hode)

For oksekjøttspyd:

1 bunt
grønn asparges
200 g
roastbeef

For kamskjellspyd:

1 
squash
8 
kamskjell
Næringsinnhold (per porsjon): 668 kJ  /  158 kcal
3,2 g Fett
24,5 g Protein
7,3 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Skjær opp rekene på ryggsiden og fjern tarmen. Sett hele reken på spydet og grill. Pensle med Kikkoman Teriyaki-barbecuesauce med honning.

Steg 2

Skjær av aspargesendene, skrell den nederste delen, forvell aspargesen og skjær den i 4 cm store stykker. Skjær roastbeefen i skiver på 15 g og bank dem. Vikle aspargesen inn i kjøttstykkene og sett dem på spydet. Stek med Kikkoman Teriyaki-barbecuesauce med honning.

Steg 3

Skjær squash i skiver på langs (med en potetskreller). Rull kamskjellene inn i dem og sett dem på spyd. Stek skjellene til de er litt brune på begge sider, og pensle dem med Teriyaki-barbecuesauce med honning.

Steg 4

Legg alt blandet på et fat og server mens det er varmt.

Våre Japas er designet som japansk tapas. Bare doble mengden av hver ingrediens, og du kan servere fingermat som hovedrett.

Oppskrifts-ID: 172

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Skjær opp rekene på ryggsiden og fjern tarmen. Sett hele reken på spydet og grill. Pensle med Kikkoman Teriyaki-barbecuesauce med honning.

Skjær av aspargesendene, skrell den nederste delen, forvell aspargesen og skjær den i 4 cm store stykker. Skjær roastbeefen i skiver på 15 g og bank dem. Vikle aspargesen inn i kjøttstykkene og sett dem på spydet. Stek med Kikkoman Teriyaki-barbecuesauce med honning.

Skjær squash i skiver på langs (med en potetskreller). Rull kamskjellene inn i dem og sett dem på spyd. Stek skjellene til de er litt brune på begge sider, og pensle dem med Teriyaki-barbecuesauce med honning.

Legg alt blandet på et fat og server mens det er varmt.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.