Mini-pancakes med reker
Tilberedning
Steg 1
Skjær nori-arket til størrelsen 6 x 4 cm. Pill skallet av rekene og fjern tarmen. Skjær dem i grove stykker og mix dem til en surimi-deig. Finhakk den rensede løken og strø potetmel eller maismel over. Ha løken i en bolle, tilføy surumi-deigen og bland dette godt. Form små pannekakestykker (ca. 20 g) av denne massen.
Steg 2
Hver pancake pakkes inn i et nori-blad, meles og friteres ved 170° C.
Steg 3
Garner med Kikkoman Teriyaki-barbecuesauce med honning, majones og shichimi og server de små pannekakene varme.
Våre Japas er designet som japansk tapas. Bare doble mengden av hver ingrediens, og du kan servere fingermat som hovedrett.
Oppskrifts-ID: 352
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer