Mini-pancakes med reker

Ingredienser

4 porsjoner
1 
nori-ark (tørket sjøgress)
200 g
store reker (White Tiger, dypfryst eller ferske)
40 g
løk
1 klype
potetmel eller maismel
plantefett til fritering
1 klype
majones
shichimi (7-krydder-pulver) eller chili
Næringsinnhold (per porsjon): 538 kJ  /  129 kcal
9 g Fett
7,5 g Protein
4,2 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Skjær nori-arket til størrelsen 6 x 4 cm. Pill skallet av rekene og fjern tarmen. Skjær dem i grove stykker og mix dem til en surimi-deig. Finhakk den rensede løken og strø potetmel eller maismel over. Ha løken i en bolle, tilføy surumi-deigen og bland dette godt.  Form små pannekakestykker (ca. 20 g) av denne massen.

Steg 2

Hver pancake pakkes inn i et nori-blad, meles og friteres ved 170° C.

Steg 3

Garner med Kikkoman Teriyaki-barbecuesauce med honning, majones og shichimi og server de små pannekakene varme.

Våre Japas er designet som japansk tapas. Bare doble mengden av hver ingrediens, og du kan servere fingermat som hovedrett.

Oppskrifts-ID: 352

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Skjær nori-arket til størrelsen 6 x 4 cm. Pill skallet av rekene og fjern tarmen. Skjær dem i grove stykker og mix dem til en surimi-deig. Finhakk den rensede løken og strø potetmel eller maismel over. Ha løken i en bolle, tilføy surumi-deigen og bland dette godt.  Form små pannekakestykker (ca. 20 g) av denne massen.

Hver pancake pakkes inn i et nori-blad, meles og friteres ved 170° C.

Garner med Kikkoman Teriyaki-barbecuesauce med honning, majones og shichimi og server de små pannekakene varme.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.