Melonsalat med sprø tortillastrimler
Dette er en lettlaget salat, perfekt som tilbehør til ditt meksikanske måltid eller som en egen rett på varme sommerdager. Du kan erstatte melonen med andre typer melon eller sitrusfrukter. Tortillastrimlene er en fin måte å bruke opp tortillarester på. Du kan bruke tortillas av hvilken som helst størrelse.
Ingredienser
Til servering
Tilberedning
Steg 1
Brush the tortillas with oil and cut them into 1-1,5cm strips. Place on a sheet tray and bake for 5-7 minutes at 225 degrees until golden and crispy. Leave to cool.
Steg 2
Cut watermelon, cucumber and avocado into cubes. Cut the red onion into thin slices. Mix in a bowl with finely chopped coriander and parsley.
Steg 3
Top with the crispy tortilla strips just before serving.
Steg 4
Mix ponzu, olive oil, vinegar, chilli, honey and pepper into a vinaigrette. Drizzle over the salad before serving.
Steg 5
If you want, you can add some cheese and extra herbs.
Oppskrifts-ID: 1062
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer