Glasert andebryst med auberginer

Ingredienser

4 porsjoner
150 g
andebryst
 ½ 
aubergine
6 
stilker gressløk
1 klype
pepper
1 ss
salatolje
1 ts
appelsinmarmelade

Tilberedning

Steg 1

Legg andebrystkjøttet tilrette og lag små kutt i huden. Stek det kort ved høy varme på begge sider og la det bli mørt, men fortsatt rosa under lokk. Hev kjøttet ut av stekepannen og la det trekke i aluminiumfolie. 

Steg 2

Rens stekepannen for fett og fyll 50 ml vann i den. Skjær auberginen i 1 cm tykke skiver og del disse i to eller i fire, hvis de er for store. 

Steg 3

I en annen stekepanne steker du aubergineskivene på begge sider.

Steg 4

Ha Kikkoman Teriyaki-barbecuesauce med honning marinade i en annen stekepanne, skjær andrebrystkjøttet i skiver for 10 porsjoner og la disse svinge i den varme Teriyaki-marinaden til kjøttet er fullstendig dekket av marinaden.

Steg 5

Anrett aubergineskivene, legg en skive glasert andebryst på hver skive. Garner med appelsinmarmelade, finhakket gressløk og sort pepper.

Tips:

Våre Japas er designet som japansk tapas. Bare doble mengden av hver ingrediens, og du kan servere fingermat som hovedrett.

Oppskrifts-ID: 141

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Legg andebrystkjøttet tilrette og lag små kutt i huden. Stek det kort ved høy varme på begge sider og la det bli mørt, men fortsatt rosa under lokk. Hev kjøttet ut av stekepannen og la det trekke i aluminiumfolie. 

Rens stekepannen for fett og fyll 50 ml vann i den. Skjær auberginen i 1 cm tykke skiver og del disse i to eller i fire, hvis de er for store. 

I en annen stekepanne steker du aubergineskivene på begge sider.

Ha Kikkoman Teriyaki-barbecuesauce med honning marinade i en annen stekepanne, skjær andrebrystkjøttet i skiver for 10 porsjoner og la disse svinge i den varme Teriyaki-marinaden til kjøttet er fullstendig dekket av marinaden.

Anrett aubergineskivene, legg en skive glasert andebryst på hver skive. Garner med appelsinmarmelade, finhakket gressløk og sort pepper.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.