Glasert andebryst med auberginer
Tilberedning
Steg 1
Legg andebrystkjøttet tilrette og lag små kutt i huden. Stek det kort ved høy varme på begge sider og la det bli mørt, men fortsatt rosa under lokk. Hev kjøttet ut av stekepannen og la det trekke i aluminiumfolie.
Steg 2
Rens stekepannen for fett og fyll 0.5 dl vann i den. Skjær auberginen i 1 cm tykke skiver og del disse i to eller i fire, hvis de er for store.
Steg 3
I en annen stekepanne steker du aubergineskivene på begge sider.
Steg 4
Ha Kikkoman Teriyaki-barbecuesauce med honning marinade i en annen stekepanne, skjær andrebrystkjøttet i skiver for 10 porsjoner og la disse svinge i den varme Teriyaki-marinaden til kjøttet er fullstendig dekket av marinaden.
Steg 5
Anrett aubergineskivene, legg en skive glasert andebryst på hver skive. Garner med appelsinmarmelade, finhakket gressløk og sort pepper.
Tips:
Våre Japas er designet som japansk tapas. Bare doble mengden av hver ingrediens, og du kan servere fingermat som hovedrett.
Oppskrifts-ID: 141
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer