Fylt aubergine med sopp
Fylt aubergine med sopp

Fylt aubergine med sopp

total tid40 min.
10 min.tilberedningstid
30 min.koketid

Ingredienser

4 porsjoner
1 
vårløk
80 g
tofu
200 g
kyllingkjøttdeig
1 
eggehvite
Fersk kvernet pepper
1 
aubergine (eller en stor squash)
4 ½ ss
potetmel (eller maizenna)
200 g
shiitake-sopp (alternativt sjampinjonger)
1 ss
smør
2 ss
olje
Næringsinnhold (per porsjon):1324 kJ / 315 kcal
12,9 gFett
18,5 gProtein
28,6 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Skrell og finhakk vårløken. La tofuen renne av seg, og skjær den i små terninger eller mos den. Bland kyllingkjøttdeig, eggehvite, vårløk, tofu og Kikkoman Panko, og smak til med Kikkoman Teriyaki BBQ-Saus Honning  og pepper. Hvis fyllet er for mykt, tilsett litt mer Kikkoman Panko.

Steg 2

Vask auberginen (eller squashen), kutt av endene og skjær i skiver ca. 3 mm tykke. Dryss over litt potetmel på den ene siden og legg deretter på litt fyll. Legg den andre skiven på toppen og trykk kantene forsiktig ned.

Steg 3

Rens soppen, skjær i biter om ønskelig, stek i oppvarmet smør og krydre med Kikkoman Søt Soyasaus (alternativt: Kikkoman Soyasaus og sukker) samt pepper.

Steg 4

Stek auberginesandwichene i oppvarmet olje på begge sider, ta av varmen og hold de varme. Tilsett resten av Kikkoman Teriyaki BBQ-Saus Honning i pannen og varm den opp. Glasér auberginesandwichene i sausen og anrett deretter på tallerkener. Server med soppen og om ønskelig med litt finhakket vårløk.

Tip:

Skivet squash holder formen bedre hvis de freses kort i en panne eller blansjeres på forhånd.

Oppskrifts-ID: 842

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Skrell og finhakk vårløken. La tofuen renne av seg, og skjær den i små terninger eller mos den. Bland kyllingkjøttdeig, eggehvite, vårløk, tofu og Kikkoman Panko, og smak til med Kikkoman Teriyaki BBQ-Saus Honning  og pepper. Hvis fyllet er for mykt, tilsett litt mer Kikkoman Panko.

Vask auberginen (eller squashen), kutt av endene og skjær i skiver ca. 3 mm tykke. Dryss over litt potetmel på den ene siden og legg deretter på litt fyll. Legg den andre skiven på toppen og trykk kantene forsiktig ned.

Rens soppen, skjær i biter om ønskelig, stek i oppvarmet smør og krydre med Kikkoman Søt Soyasaus (alternativt: Kikkoman Soyasaus og sukker) samt pepper.

Stek auberginesandwichene i oppvarmet olje på begge sider, ta av varmen og hold de varme. Tilsett resten av Kikkoman Teriyaki BBQ-Saus Honning i pannen og varm den opp. Glasér auberginesandwichene i sausen og anrett deretter på tallerkener. Server med soppen og om ønskelig med litt finhakket vårløk.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.