Fylt aubergine med sopp
Tilberedning
Steg 1
Skrell og finhakk vårløken. La tofuen renne av seg, og skjær den i små terninger eller mos den. Bland kyllingkjøttdeig, eggehvite, vårløk, tofu og Kikkoman Panko, og smak til med Kikkoman Teriyaki BBQ-Saus Honning og pepper. Hvis fyllet er for mykt, tilsett litt mer Kikkoman Panko.
Steg 2
Vask auberginen (eller squashen), kutt av endene og skjær i skiver ca. 3 mm tykke. Dryss over litt potetmel på den ene siden og legg deretter på litt fyll. Legg den andre skiven på toppen og trykk kantene forsiktig ned.
Steg 3
Rens soppen, skjær i biter om ønskelig, stek i oppvarmet smør og krydre med Kikkoman Søt Soyasaus (alternativt: Kikkoman Soyasaus og sukker) samt pepper.
Steg 4
Stek auberginesandwichene i oppvarmet olje på begge sider, ta av varmen og hold de varme. Tilsett resten av Kikkoman Teriyaki BBQ-Saus Honning i pannen og varm den opp. Glasér auberginesandwichene i sausen og anrett deretter på tallerkener. Server med soppen og om ønskelig med litt finhakket vårløk.
Tip:
Skivet squash holder formen bedre hvis de freses kort i en panne eller blansjeres på forhånd.
Oppskrifts-ID: 842
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer