Biffer i fikensennepsaus
Tilberedning
Steg 1
Skrell og vask potetene og kok i ca 20 minutter.
Steg 2
Press potetene gjennom en potetpresse, bland inn eggeplomme og mel og smak til med 3 ss Teriyakisaus med ristet hvitløk og muskat. Form potetblandingen i små baller, vend først i pisket egg og deretter i brødsmuler, stek i ca. 5 ss varm olje til de er gyldenbrune.
Steg 3
Klapp biffene lett tørre. Bland resterende teriyakisaus, pepper og sennepsfrø, pensle biffene med blandingen og la den trekke en liten stund. Marinaden gir kjøttet en fin glans ved steking og forsterker bruningen.
Steg 4
Stek biffene kort i den gjenværende, oppvarmede oljen. Ta pannen av varmen og sett den varmt. Tilsett fløte og fikensennep i stekefettet, kok opp, reduser litt og smak til med soyasaus og pepper.
Steg 5
Server biffene med saus og potetkuler.
Oppskrifts-ID: 204
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer