

Bakt potet med stuede tomater og kikerter
Tilberedning
Steg 1
Vask potene, prikk dem med en gaffel, pakk dem inn aluminiumsfolie og bak dem på en rist ved 200 °C (varmluft: 180 °C) i ca. 70–80 minutter.
Steg 2
Skrell løken og hvitløken, kutt løken i små terninger og press hvitløken. Skjær de halvtørkede tomatene i strimler. Varm opp olje i en panne og brun løken og hvitløken i den i 2–3 minutter. Skyll av kikertene og la dem dryppe av seg, tilsett sammen med hakkede og halvtørkede tomater og la det småkoke i ca. 10 minutter.
Steg 3
Tilsett teriyaki-saus og la det småkoke i ca. 10 minutter til. Smak til med epleeddik. Pakk potetene forsiktig ut, snitt dem på langs, press dem litt fra hverandre og fyll dem med stuede tomater og kikerter. Server garnert med crème fraîche og gressløk.
Oppskrifts-ID: 225
Oppskriften som PDF
Takk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer