Kikkoman Nyheter

Nyheter

Oktober 2020. Det veganske V-merket er et viktig symbol og hjelpemiddel som mange veganere leter etter når de er ute og handler. V-merket får bare  brukes på produkter som ikke inneholder noen ingredienser av animalsk opprinnelse. 

Etter en streng test- og seleksjonsprosess har tre Kikkoman-soyasauser nå blitt tildelt det ettertraktede symbolet av den uavhengige European Vegetarian Union (EVU). Sausene det gjelder, er naturlig brygget soyasaus, naturlig brygget soyasaus med 43% mindre salt og glutenfri Tamari soyasausMed V-merkingen ønsker...

Nyheter

Januar 2020. Kikkoman lanserer ny felles-europeisk nettside med fokus på å formidle matinspirasjon med soyasaus som nøkkelingrediens. Den nye nettsiden er bygd opp for å optimalisere brukeropplevelsen til våre 1,5 millioner årlige besøkende med nytt og spennende innhold. Nye oppskrifter lages og publieres jevnlig for å gi våre brukere ny matispirasjon.

La deg inspirere av våre oppskrifter her.

I tillegg ønsker vi å formidle den rike historien til Kikkoman som strekker seg mer enn 300 år tilbake i tid. Les mer om vår historie her.