Vær kreativ med våre nye sushivarianter!

Sushiruller er magiske: de lar oss eksperimentere med mange forskjellige smakskombinasjoner – enten du liker det vegetarisk, med sjømat, søtt, krydret eller salt. La oss introdusere deg for våre nyeste, raske og enkle sushivarianter. Selvfølgelig krydret med våre Kikkoman sauser. Sushi-fornøyelse på sitt beste som er enklere enn du kanskje tror!

Veg it up!

Hvem sier at vegetarmat må være kjedelig? Det er så mange saftige og deilige grønnsaker som i kombinasjon med andre ingredienser, skaper de mest fantastiske smaksopplevelsene samtidig som kroppen din får de næringsstoffene den trenger. Prøv forskjellige kombinasjoner, rull dem sammen til makier og unn deg selv, venner og familie en morsom og smaksrik grønnsakstallerken!  

Mulige kombinasjoner for vegetarisk maki:

Magisk sesam

Vi vet alle hvor herlig sushi smaker når den dyppes i vår naturlig bryggede soyasaus. Men her kommer et tips: før du ruller de valgte ingrediensene til ferdige makier, drypp litt sesamsaus på risen og sushi ingrediensene dine. Alternativt kan du blande peanøttsmør, vann, sesamolje og vår Kikkoman naturlig bryggede soyasaus. Bare noen få dråper gjør en stor forskjell i smak!

 

 

Delikatesse med fisk

Sushi tilberedt med fisk vil alltid forbli en klassisk, deilig godbit. Men har du noen gang tenkt på å legge til stekte fiskepinner i oppskriften på uramaki sushi? Kombinasjonen av sprø på utsiden og mykheten til fisk på innsiden gir sushirullene dine en uventet delikat vri.

Andre spennende sushi-kombinasjoner:

En egg-cellent idè

De fleste av oss salter omelettene våre - men har du noen gang prøvd å tilsette sukker i eggene dine? Nei vi tuller ikke. Det er en tradisjonell japansk måte å tilberede Tamago-omelett til sushi på. Så søt opp sushi-tallerkenen din med vår Tamago-oppskrift!