Da er det klart for Temaki-party!

Temaki-sushi er en spesiell og enklere form for sushi. Oversatt fra japansk betyr Temaki «håndrullet», fordi man trenger ingen bambusmatte under tilberedningen. Isteden rulles noribladene for hånd til en spiss pose.

Du begynner med å legge dine favorittingredienser på et noriblad. Velg mellom ingredienser som: Ris, fisk, skalldyr, fugl, kjøtt, og grønnsaker som agurk, paprika, vårløk og gulrøtter. I stedet for noribladene kan du også bruke tortillas, tacos, rispapir, salatblader, omelett, Wonton, Gyoza-skin eller brød som wrap – og bare rulle det sammen med hendene. For den beste smaksopplevelsen anbefales det å legge til en spennende dipp eller saus! Da passer det med for eksempel wasabi, majones eller et strøk med ketchup. Kikkoman-sausene, som den naturlig bryggede soyasausen, en ponzu-saus eller en teriyaki-saus, passer perfekt som dipp til alle Temaki-kreasjoner. Temaki-sushi egner seg fortreffelig for hele familien. Barn som voksne kan plukke sine favoritter, rulle dem sammen og nyte ved middagsbordet.

Temaki-kreasjoner å etterligne

Særlig fordi Temaki tilbyr så mange muligheter og omfatter noe for enhver smak, er den ideelt egnet for et koselig måltid med venner. Bordet blir dekket med alle tenkelige ingredienser, og hver og en kan hjelpe seg selv av hjertens lyst. Bare rull dine egne favorittingredienser i ditt eget kremmerhus og kos deg! Og hvis du vil, kan du likevel fokusere måltidet og tilby spesielle ingredienser innenfor et tema. Kikkoman gir deg noen ideer å spille videre på:

Nori alge-TEMAKI

Grønnsaks-TEMAKI

Tortilla-TEMAKI

Pannekaker eller brød-TEMAKI

Omelett-TEMAKI

Wonton/ Gyoza Skin-TEMAKI

Alt du trenger å vite om TEMAKI finnner du her.

Temaki, Nigiri eller Maki – Sushi er ikke bare sushi! Denne japanske fingermaten finnes i tallrike varianter. Den mest kjente kaller vi Maki Sushi, som direkte oversatt betyr «rullet sushi». Ingrediensene som for eksempel rå fisk som laks, tunfisk eller ål, sammen med omelett, syltet rettich, sylteagurk eller gulrøtter, rulles inn i et algeblad (nori) ved hjelp av en bambusmatte. Utgangspunktet for Nigiri Sushi er en liten mengde klebrig sushiris, formet til en liten pølse, belagt med fisk eller omelett og eventuelt holdt sammen med en strimmel nori.

Oppskrifter å rulle sammen fra hele verden

Kikkoman og soyasaus
Kikkoman & Soyasaus

Historie, bryggeprosess og naturlige ingredienser: Lær mer om Kikkoman og våre soyasauser.

Nyheter
Kikkoman Nyheter

Nyheter, begivenheter og mye mer...

Bedriften
Bedriften

Lær mer om tradisjonen og filosofien bak virksomheten vår.

Matblogg
Matblogg

Japan, Washoku og Kikkoman er uadskillelige. La deg inspirere...

Videoer
The Story of Kikkoman’s Soy Sauce Tabletop Dispenser
Videoer
TV Show: I'd like to know – Kikkoman
Videoer
TV Spot: Food Poetry
Videoer
TV Spot: Food loves Kikkoman
Dessert-videoer
Appelsinkake
Dessert-videoer
Blåbærmuffins
Dessert-videoer
Glutenfri sjokolade
Dessert-videoer
Bakt ananas
Forbruker
Kikkoman Soyasaus

Utvalget av Kikkoman naturlig bryggede soyasauser inneholder noe for enhver smak: klassisk, saltredusert, økologisk, glutenfri og søtt.

Forbruker
Kikkoman Teriyaki-Sauser

I vårt utvalg av Kikkoman Teriyaki-Sauser finner du ferdigmarinader og sauser som også er velegnet som dipper.

Forbruker
Kikkoman Spesialsauser

I tillegg til soya- og teriyaki-sauser tilbyr Kikkoman også flere spesialsauser som passer til alle slas matretter.

Food Service
Kikkoman Soyasaus

Vår høyverdige Kikkoman naturlig bryggede soyasaus er det naturlige krydderet for matlaging eller etterkrydring. Gjestene dine vil elske den!

Food Service
Kikkoman Teriyaki-Sauser

Studer også utvalget av Kikkoman Teriyaki-Sauser, og lær mer om disse ualminnelige ferdigmarinadene og sausene, som også egner seg fremragende som dipp.

Food Service
Kikkoman Spesialsauser

Kikkoman tilbyr en rekke spesialsauser som du kan bruke til å trylle frem en uforglemmelig middag for gjestene dine.

Industriell
Industrielle produkter og deres anvendelse

Besøk våre sider for matindustrien, og lær mer om den glimrende kvaliteten til våre Kikkoman-produkter.

Industriell
Kikkoman-Kvalitet

Industriell
Bruksområder & Fordeler

Industriell
Produksjon

Industriell
Kontakt oss!

Industriell
Flytende Soyasauser

Våre Naturlig Bryggede Soyasauser er tilgjengelig i variantene raffinert, standard og proff, så vel som saltredusert og glutenfri.

Industriell
Soyasaus (Raffinert)

Klikk her for å få vite mer om vår Naturlig Bryggede Soyasaus (Raffinert).

Industriell
Soy Sauce (Standard)

Click here to find out more about our Naturally Brewed Soy Sauce (Standard).

Industriell
Soyasaus (Proff)

Vår naturlig bryggede soyasaus finnes også som proff-variant.

Industriell
Saltredusert Soyasaus

Vår naturlig bryggede soyasaus finnes også i en saltredusert variant.

Industriell
Tamari Glutenfri Soyasaus

Vår naturlig bryggede soyasaus finnes også i en glutenfri variant.

Industriell
Soyasaus som pulver

Kikkoman sitt soyasauspulver er den ideelle basisen for tørre buljonger, supper, sauser og marinader.

Industriell
Teriyaki-Marinade

Den krydrede Kikkoman Teriyaki-marinaden passer perfekt til grillet, stekt eller stuet kjøtt og grønnsaker.

Matblogg
Enkelt, raskt og lekkert: Snacksoppskrifter med Kikkoman

Lyst på noe godt, men men har ikke tid til å lage mat? Kikkoman har satt sammen noen velsmakende snacks-ideer som du kan trylle frem på 1-2-3.

Matblogg
Osechi-Ryōri: Japanske spesialiteter til nyttår

Fra 31. desember til 1. januar feires en av de viktigste tradisjonelle høytidene i året i Japan: Osechi-ryōri. Hva skjuler seg bak navnet? Et utvalg av tradisjonelle delikatesser som det lønner seg å etterligne.

Matblogg
Europas Tradisjonelle Juleretter

Kikkoman soyasauser gir også tradisjonell julemat en ekstra Umami-spiss – oppdag hvordan!

Matblogg
Julemenyer med Umami-vri

Juletiden er ett av årets kulinariske høydepunkter. La deg inspirere av Kikkomans verden av oppskrifter til mange festfylte retter.

Matblogg
Kjenner du Shabu-Shabu?

Tynt skivet storfekjøtt, kinakål, gulrøtter, sopp og til og med forskjellige typer grønnsaker – dette er ingrediensene i den japanske bryggefonduen Shabu-Shabu.

Matblogg
Fondue på en anen måte – med Kikkoman-sauser

Tradisjonell fondue på Shabu-Shabu-vis – så enkelt som helst! Kikkoman gir deg tre vidunderlige oppskrifter på den europeiske klassikeren med et japansk touch.

Matblogg
Washoku

Det tradisjonelle japanske kjøkkenet heter Washoku. Det er tett forbundet med landets kultur og filosopfi, og er sogar opptatt på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Matblogg
Asiatiske Nudler

Kjenner du alle nudelartene? Har du allerede hørt om SOBA, UDON og RAMEN? Og hva er det med SHIRATAKI? Les videre for å få vite mer!

Matblogg
La dolce vita med Kikkoman

Typisk italienske ingredienser som for eksempel parmesanost, tørkede tomater, sopp og sardiner har én ting til felles: Umami, en spesielt fyldig smak. Så hvorfor ikke kombinere med Umami-soyasaus?

Matblogg
Japas = japanske tapas

Japas er fantastisk smakfulle, munnfullstore delikatesser. De japanske tapasene er enten inspirert av originale japanske matretter, eller av det tradisjonelle japanske kjøkkenet.

Matblogg
Mexico pluss Kikkoman Soyasaus er sant

På samme måte som med det japanske kjøkkenet, har UNESCO gitt det meksikanske kjøkken status som immateriell verdenskulturarv. Og de to kompletterer hverandre overraskende godt.

Matblogg
Hawaiisk fusjonskjøkken

Det etniske mangfoldet på stillehavsøyene på Hawaii har frembrakt et enestående kjøkken. Typiske retter er basert på maten til innvandrerne som har blitt en integrert del av den hawaiiske kulturen.

Matblogg
Temaki-party: Enkelt, lekkert, og moro mens du ruller!

Rull i vei og nyt – på en Temaki-fest er alle favorittingrediensene på bordet og alle kan forsyne seg av hjertens lyst.

Matblogg
Glutenfri Nytelse

Cøliaki i dag langt mer kjent enn tidligere. Kikkoman har nå glutenfrie produkter i programmet.

Matblogg
Salater med Kikkoman

Kikkoman soyasauser og spesialsauser er ideelt egnet til salatdressinger og vinaigretter. Nyt dine sommersalater med Kikkoman-sauser!

Matblogg
Et innsidetips fra Japan: Ponzu

Ponzu, en av de mest elskede kryddersausene i det japanske kjøkkenet, utmerker seg med et friskt preg av sitrus. Også vår Ponzu er basert på Kikkoman soyasaus med et stenk av sitron.

Matblogg
Umami, den 5. smaken

Søtt, surt, salt og bittert er de fire kjente smaksopplevelsene. Umami er den femte, og tilfører alle slags matvarer en ekstra munnfyldighet.

Matblogg
Soyasaus i stedet for salt

I alle slags retter kan du enkelt erstatte salt med Kikkoman soyasaus. På denne måten kan du redusere saltinntaket betydelig. Klikk her for å finne ut hvorfor dette er smart!

Matblogg
Alt fra en bønne

Tofu, soyasaus, miso, edamame, soyamelk, soyamel og olje – alt sammen laget av soyabønner! Les videre for å lære mer om denne allsidige bønnen, og prøv oppskriftene våre med soyabaserte ingredienser og våre Kikkoman soyasauser.

Matblogg
Bento-Bokser

Japanske lunsjbokser, kalt Bento, er nå kultobjekter. De utmerker seg med særpregede design og integrerte rom som holder de ulike matvarene adskilt fra hverandre.

Matblogg
Sesongkalender

Nyhøstede lokale grønnsaker er alltid det mest smaksrike valget. Kast et blikk på vår sesongkalender for å finne ut hvilke grønnsaker som har sesong når.

Matblogg
Desserter med Kikkoman Soyasaus

Desserter med soyasaus blant ingrediensene er utrolig populært i Japan. Soyasaus brukes sogar i iskremblandinger, for å tilføre en spesiell og karamellaktig smak.

Matblogg
Eggeretter med Kikkoman

Visste du at soyasaus også passer kjempegodt til retter med egg? Det japanske kjøkkenet omfatter svært mange retter med egg som hovedingrediens eller bestanddel.

Matblogg
Aspargessesongen med Kikkoman

Asparges behøver ikke bare å nytes på tradisjonelt vis med Hollandaise-saus, men kan også danne en herlig duo med soyasaus. Vi har samlet gode tips for deg, fra innkjøp frem til servering.

Matblogg
Sakura Zensen

Hvert år dekker Sakura Zensen, «kirsebærblomstringen», Japan med et teppe av hvite og rosa blomsterblader. Oppdag mer om kirsebærtrærnes blomstringstid.

Matblogg
BBQ – Mer enn Grilling

Griller du mat, legger du matvarene direkte på glørne. Med BBQ tilberedes maten sakte i den aromatiske røyken og får en veldig utpreget smak.

Matblogg
Hemmeligheten bak en perfekt burger

Enten det gjelder den amerikanske klassikeren Pulled Pork, pastrami eller vegansk: Burgere har for lengst kastet av seg sin Fastfood-image, og tilberedelsen blir nå feiret.

Matblogg
Raske Sommeroppskrifter

Når det er riktig varmt ute, ønsker vi å tilberede friske, lette måltider uten anstrengelse. Den ideelle kombinasjonen av sommerlige ingredienser og forfriskende krydder finner du i Kikkoman soyasauser.

Matblogg
Enkle BBQ-Oppskrifter

De kalorifattige sausene fra Kikkoman utfyller grillmaten perfekt. Forsøk også å bruke dem som dipp, eller til marinering av biff, fisk, grønnsaker eller andre matvarer.

Matblogg
Teriyaki-Sauser til Grillsesongen

Sommer og sol = grillfest! Med våre marinader kan du lage ekte delikatesser mens du griller. Still dine biffer i rampelyset!

Matblogg
Sopp – Skogens Delikatesse

Kantareller, porcini, shiitake og trøfler er bare fire av de mange forskjellige soppsortene som vokser på planeten vår. Bare i Europa finnes det over 5000 forskjellige arter.

Bedriften
Kikkoman Group

Kikkoman er verdensledende på området soyasaus. Millioner av mennesker over hele verden kjenner og bruker den naturlig bryggede soyasausen.

Bedriften
Kikkoman-Kvalitet

Kikkomans mål er å forbedre kostholdet og helsen til mennesker rundt om i hele verden. Derfor satser vi alt på trygge produkter, høyeste kvalitet og den ypperste service.

Bedriften
Filosofien

«Seasoning Your Life» er selskapets internasjonale slogan. Kikkoman forbinder en 300 år gammel japansk bryggetradisjon med en moderne og sunn livsstil.

Bedriften
Kikkomans Historie

Kikkomans røtter går tilbake til år 1630. Den gang begynte familien Mogi å brygge en kraftig, mørkebrun saus av soya, hvete, vann og salt.

Bedriften
Merke & Logo

Navnet Kikkoman har en spesiell betydning. «Kikko» betyr skilpaddeskall og «man» betyr ti tusen. Les her hvorfor vi bestemte oss for dette!

Naturlig Brygget Soyasaus

Den originale Kikkoman naturlig brygget soyasaus. Perfekt som krydder i matlagingen – naturlig brygget av soyabønner, hvete, vann og salt.

Sushi-Saus

Kikkoman Sushi-Saus er en allsidig saus som gir sushi en enda mer intens smak og et snev av sødme. Den smaker spesielt god med grillet havål, som er en annen japansk delikatesse.

FS Naturlig Brygget Soyasaus

Økologisk Soyasaus

Den naturlig bryggede økologiske soyasausen er like allsidig som originalen vår, og byr på nye muligheter for alle som foretrekker økologisk mat.

FS Naturlig Brygget Soyasaus med 43 % mindre Salt

FS Glutenfri Tamari-Soyasaus

Alt om soyasaus
Soyasausens historie

Visste du at historien om soyasausen strekker seg flere hundreår tilbake? Les mer her!

Alt om soyasaus
Forskjellen mellom soyasauser

Klikk her for å lære mer om forskjellen på japansk og kinesisk soyasaus, samt forskjellen mellom naturlig brygget og kjemisk fremstilt soyasaus.

Kikkoman kvalitet
Egenskapene til Kikkoman soyasaus

Oppdag de unike egenskapene til Kikkoman naturlig brygget soyasaus, og finn din favoritt!

Kikkoman kvalitet
Bryggeprosessen

Kanskje vil du gjerne vite hvordan Kikkoman soyasaus fremstilles? Her kan du lese alt om vår produksjon!

Kikkoman kvalitet
Naturlige ingredienser

Vår naturlig bryggede soyasaus er fri for kunstige tilsetningsstoffer og smaksforsterkere – men likevel full av smak og rik på Umami! Kikkoman foretrekker det naturlige!

Kikkoman kvalitet
Garantert GMO-fri

De fire omhyggelig utvalgte ingrediensene soyabønner, vann, hvete og salt, som Kikkoman soyasaus er laget av, er helt naturlige og garantert GMO-frie!

Kikkoman kvalitet
Sojasaus i stedet for salt

Bytt ut salt i matlagingen med soyasaus for å redusere saltinnholdet i maten på en enkel måte. Her får du vite mer om hvordan soyasaus kan bidra til et saltredusert kosthold!

Kikkoman kvalitet
Kikkoman-designerflasken

I Kikkoman-dispenseren presenterer våre høyverdige sauser seg på beste måte. Her kan du lære mer om vår dispenser!

Kikkoman kvalitet
Kikkomans historie

Kikkoman ble opprinnelig grunnlagt i Noda i Japan. På 1970-tallet begynte vi med produksjon og salg rundt om på hele kloden. Her kan du finne ut mer om suksesshistorien til Kikkoman!

Kikkoman kvalitet
Test med alle sansene

Opplev forskjellen mellom Kikkoman naturlig brygget soyasaus og andre soyasauser. Bare se, lukt, føl og prøv!

Kikkoman kvalitet
Etikettkontroll

Vi viser deg hvilken informasjon du finner på etiketten, og hva du må passe på når du skal velge en soyasaus.

Tips om bruk
Slik bruker du soyasaus

Her kan du lese hvor mye soyasaus du trenger til ulike retter! Det er enklere enn du tror.

Tips om bruk
Holdbarhet & lagring

Her finner du masse nyttig informasjon om holdbarheten og riktig oppbevaring av Kikkoman soyasauser. På denne måten bevarer du den enestående smaken så lenge som mulig!

Food Service
Forbruker
Kikkoman Vanlige spørsmål
Populære Kikkoman-oppskrifter

Her finner du flere oppskrifter. Du kan dessuten se gjennom våre videoer på YouTube an.

 

 

Kikkoman News
ny
Yakisoba-Saus
ny
Tonkatsu-Saus
Sesamsaus
Unagi-Saus
ny
Saus til Pokebolle
Yakitori-Saus
Ponzu Soyasaus med Sitron
Teriyakisaus med Ingefær
Teriyaki-Glasur
Teriyaki-Marinade
organic
Økologisk Soyasaus
halal
glutenfri
Glutenfri Tamari-Soyasaus
Naturlig Brygget Soyasaus med 43 % mindre Salt
Naturlig Brygget Soyasaus
Produkter for Food Service
Produkter for Food Service
Sesam-Dressing
Saus til Ris
ny
Yakitori-Saus
ny
Sushi-Saus
ny
Saus til Poke Bowl
ny
Ponzu Chili
ny
Ponzu Appelsin
ny
Ponzu Sitron Soyasaus
Sushi & Sashimi-Soyasaus
Krydderier til Sushi-Ris
Teriyaki-Saus med Ristet Sesam
Teriyaki-Saus med Ristet Hvitløk
Teriyaki-Barbecuesauce med Honning
Teriyaki-Marinade
glutenfri
Glutenfri Teriyaki-Marinade
glutenfri
halal
Glutenfri Tamari-Soyasaus
Naturlig Brygget Soyasaus med 43 % Mindre Salt
Naturlig Brygget Soyasaus
organic
Økologisk Soyasaus
Naturlig Brygget Søt Soyasaus
Bookmark
Lammekarré og glaserte gulrøtter
45 min 1280 kJ / 306 kcal
Bookmark
Gratinerte burritos med teriyakikylling
1 t 2740 kJ / 655 kcal
Bookmark
Balsamico- og soyamarinade
5 min 578 kJ / 138 kcal
Bookmark
Kyllingburger
30 min 576 kJ / 138 kcal
Bookmark
Lune grønnsaker med grønn saus
837 kJ / 200 kcal
Bookmark
Grønnsakswok med sprøstekte nudler
25 min 1708 kJ / 408 kcal
Bookmark
Gourmet-biffburger med karamellisert rødløk
40 min 802 kJ / 192 kcal
Bookmark
Gresskar- og linsesuppe med bacon
40 min
Bookmark
Marinert makrellfileter
15 min 1189 kJ / 284 kcal
Bookmark
Kebab av marinert breiflabb
50 min 782 kJ / 187 kcal
Bookmark
Kjøttboller av svinekjøtt med linguinepasta
1 t 30 min 2290 kJ / 547 kcal
Bookmark
Risruller med kylling og purre
30 min 454 kJ / 109 kcal
Bookmark
Risruller med rå tunfisk
30 min 431 kJ / 103 kcal
Bookmark
Laksespyd med dipp
20 min 857 kJ / 205 kcal
Bookmark
Marinert laks i soyasaus med fennikel og ingefær
15 min 1532 kJ / 366 kcal
Bookmark
Shirataki-linguini med stekte grønnsaker
30 min 870 kJ / 208 kcal
Bookmark
Langstekt oksekjøtt i rødvin
3 t 2625 kJ / 627 kcal
Bookmark
Teriyaki-kyllingsalat
1 t 40 min 2322 kJ / 555 kcal
Bookmark
Tomat- og paprikasuppe med Kikkoman naturlig brygget soyasaus og lime
1 t 996 kJ / 238 kcal
Bookmark
Sprø vårruller fylt med skalldyr
1370 kJ / 327 kcal
Bookmark
Octopus-spyd
222 kJ / 53 kcal
Bookmark
Stekte kyllingvinger glasert med honing
2011 kJ / 481 kcal
Bookmark
Friterte auberginer i japanisk saus
487 kJ / 116 kcal
Bookmark
Blåskjell i hvitvin-sojasaus
386 kJ / 92 kcal
Bookmark
Grønnsaker med balsamico-dressing
797 kJ / 190 kcal
Bookmark
Kamskjell med chili
440 kJ / 105 kcal
Bookmark
Friterte blekksprutringer med søt saus
701 kJ / 168 kcal
Bookmark
Nye poteter med hvitløk og peppersaus
375 kJ / 90 kcal
Bookmark
Saftige marinerte svinebukbiter
Bookmark
Tempura cakes med tunfisk og søtmais
Bookmark
Reker i chilisaus
Bookmark
Tofu-grønnsak-kroketter
Bookmark
Fritert tofu
Bookmark
Utsøkt soppblanding med smør, grillet i folie
Bookmark
Pikante biter stekt laks med ponzu
Bookmark
Fennikel, edamame og valnøttsalat med dressing av Kikkoman Ponzu sitron soyasaus, basilikum og dill
25 min 2092 kJ / 500 kcal
Bookmark
Grønn urterisotto med stekt sopp
1 t 1879 kJ / 449 kcal
Bookmark
Green Mary Cocktail
15 min 259 kJ / 62 kcal
Bookmark
Marinert kyllingbryst, varme couscous-perler og und butternut-gresskar-salat, feta, urter og granateple
45 min 2577 kJ / 616 kcal
Bookmark
Med ponzu-honning glasert laks, kinesisk pak choi med karamelliserte hampfrø og brun ris
1 t 1953 kJ / 467 kcal
Bookmark
Stekte ponzu-kyllingvinger
45 min 3655 kJ / 874 kcal
Bookmark
Sprø kyllinglår med ingefær-ponzu-saus
30 min 1330 kJ / 318 kcal
Bookmark
Mango-ponzu dip
5 min 569 kJ / 136 kcal
Bookmark
Ponzu-salat-dressing
5 min 628 kJ / 150 kcal
Bookmark
Spaghetti à la Ponzu med tunfisk og sopp
35 min 2983 kJ / 713 kcal
Bookmark
Laks-tartar-steaks med ponzu-reddik-dip
20 min 1141 kJ / 273 kcal
Bookmark
Tomat-ponzu-dip
5 min 601 kJ / 144 kcal
Bookmark
Kveite-carpaccio med ponzu-dressing
35 min 1444 kJ / 345 kcal
Bookmark
Brasmefileter med Ponzu saus
15 min 1330 kJ / 318 kcal
Bookmark
Stekt kyllingbryst med fersk ristet ananas
15 min 1255 kJ / 300 kcal
Bookmark
Stekt tunfisk med sesamkorn
10 min 640 kJ / 153 kcal
Bookmark
Rekemajones med ponzu-saus
20 min 2133 kJ / 510 kcal
Bookmark
Grønnsaksalat med vinaigrette og Ponzu-saus
20 min 1355 kJ / 324 kcal
Bookmark
Teriyaki-laks med vårløk, marinert i ponzu-saus
20 min
Bookmark
Tomatsalat med ponzu-dressing og soya-crunch
20 min
Bookmark
Ponzu-saus-marinert svinefilet med grillede salathjerter og nudller
30 min
Bookmark
Grillet mango med ponzu-sirup, iskrem og kokosflak
30 min
Bookmark
Edamole
Bookmark
Ovnstekt sitron-laks
Bookmark
Salattallerken med laks og quinoa
Bookmark
Basis-dressing
Bookmark
French dressing
Bookmark
Asia-dressing
Bookmark
Ponzu-dip
Bookmark
Oksekjøtt marinert i Kikkoman Ponzu sitron soyasaus
Bookmark
Kyllingbrystfilet marinert i ponzu-saus
Bookmark
Japanske kjøttboller med ponzu
Bookmark
Svinekoteletter marinert i ponzu-saus
Bookmark
Asia-Salat med limett-vinaigrette
Bookmark
Melon-salat med fersk mynte og jordnøtter
Bookmark
Honning-vinaigrette
Bookmark
Gjørs med grønnsakstrimler i asiatisk saus
Bookmark
Glasert andebryst med auberginer
Bookmark
Japanske kålpletter med svinebukkjøtt (Okonomiyaki)
Bookmark
Grillete aubergineskiver fylt med kyllingkjøtt
Bookmark
Saftige kyllingspyd i Teriyaki (Kara-age)
Bookmark
Hvitfisk-carpaccio med Ponzu-dressing
679 kJ / 162 kcal
Bookmark
Mini-pancakes med reker
538 kJ / 129 kcal
Bookmark
Kriset svinekjøtt
Bookmark
Gryte med kylling og grønnsaker
Bookmark
Saftig oksefilet i søt soyasaus
542 kJ / 130 kcal
Bookmark
Spinat med kremet sesamsaus
260 kJ / 62 kcal
Bookmark
Teriyaki-miks-spyd
668 kJ / 160 kcal
Bookmark
Torsk med hvite bønner og Ponzu-saus
1 t 50 min 2077 kJ / 496 kcal
Bookmark
Poke Bowl med sprøstekt kylling
Bookmark
Vegetarisk Poke Bowl
Bookmark
Autentisk Poke Bowl
Bookmark
Poke-wrap med aubergine og kylling
20 min 900 kJ / 215 kcal
Bookmark
Poke-wrap med omelett
20 min 360 kJ / 86 kcal
Bookmark
Quinoa- og reke-bowl
25 min 1754 kJ / 419 kcal
Bookmark
Tunfisk- og grønnsak-bowl
20 min 1540 kJ / 368 kcal
Bookmark
Potet-avokadosalat med wasabi
1 t 2715 kJ / 649 kcal
Bookmark
Ratatouille
30 min 736 kJ / 176 kcal
Bookmark
Vegetariske Yakitori-wraps
45 min 1682 kJ / 402 kcal
Bookmark
Rask vegetarisk curry
30 min 1307 kJ / 312 kcal
Bookmark
Kikertburgere
30 min 1136 kJ / 272 kcal
Bookmark
Hvit kremet grønnsaksuppe
45 min 1889 kJ / 451 kcal
Bookmark
Sterk vegetarspagetti
30 min 3173 kJ / 758 kcal
Bookmark
Tofustek
40 min 815 kJ / 195 kcal
Bookmark
Indisk-inspirert poke bowl med fersk kokos-chutney
50 min 3736 kJ / 893 kcal
Bookmark
Sydlandsk inspirert poke bowl
45 min 2071 kJ / 495 kcal
Bookmark
Makrobiotisk poke bowl
40 min 2707 kJ / 647 kcal
Bookmark
Marokkansk inspirert poke bowl
1 t 2624 kJ / 627 kcal
Bookmark
Japansk inspirert poke bowl
45 min 2326 kJ / 556 kcal
Bookmark
Stekt andebryst med eple
30 min 812 kJ / 194 kcal
Bookmark
Kamskjell med blomkålpuré
35 min 1549 kJ / 370 kcal
Bookmark
Stekt fennikel
18 min 871 kJ / 208 kcal
Bookmark
Ponzu-kylling med stekt paprika
30 min 1343 kJ / 321 kcal
Bookmark
Kalverulader med sopp
35 min 938 kJ / 224 kcal
Bookmark
Krydrede lammekjøttboller
35 min 1339 kJ / 320 kcal
Bookmark
Stekt filet mignon
30 min 992 kJ / 237 kcal
Bookmark
Breiflabbsuppe
40 min 577 kJ / 138 kcal
Bookmark
Stekte tunfiskfileter med tomat- og paprikakompott
1 t 745 kJ / 178 kcal
Bookmark
Ribbesaus med Kikkoman Soyasaus
Bookmark
Spagetti med kjøttsaus
Bookmark
Kyllingsalat
Bookmark
Shabu-Shabu (Japansk Hot Pot)
20 min 1853 kJ / 443 kcal
Bookmark
Daikon-rettich Shabu-Shabu
20 min 1217 kJ / 291 kcal
Bookmark
Kjøttfondue
2222 kJ / 531 kcal
Bookmark
Kyllingfondue
2473 kJ / 591 kcal
Bookmark
Kalvefondue
1799 kJ / 430 kcal
Bookmark
Klassisk Fukuoka-ramen
20 min 2410 kJ / 576 kcal
Bookmark
Ramen med rødbeter og rosenkål
35 min 1464 kJ / 350 kcal
Bookmark
Gresskar-mangosuppe med chilikjøttboller
25 min 2201 kJ / 526 kcal
Bookmark
Phó gà – Suppe med risnudler og kylling
35 min 1661 kJ / 397 kcal
Bookmark
Fargerik gulrot- og ingefærstuing med grønn pesto og stekt chorizo
50 min 2243 kJ / 536 kcal
Bookmark
Rød linsegryte med krydderyoghurt og daddelbiter
30 min 1473 kJ / 352 kcal
Bookmark
Stekt soppblanding med soyasaus
25 min 1694 kJ / 405 kcal
Bookmark
Stekt spisskål med svinefilet og YAKITORI-saus
40 min 1065 kJ / 255 kcal
Bookmark
Kefta Tajine
1 t 20 min 2389 kJ / 571 kcal
Bookmark
Sautert kylling med sucrée
35 min 1822 kJ / 435 kcal
Bookmark
Sjokolade-soyasaus-konfekt
2 t 20 min 209 kJ / 50 kcal
Bookmark
Grillet aubergine med soya-tahin-dressing
1 t 30 min 820 kJ / 196 kcal
Bookmark
Kald suppe med ristet paprika og brød
40 min 1268 kJ / 303 kcal
Bookmark
Ferske vårruller med teriyaki-aubergine
45 min 1675 kJ / 400 kcal
Bookmark
Tofuburger med teriyaki-coleslaw og srirachadressing
30 min 1481 kJ / 354 kcal
Bookmark
Stekte nudler med soyasaus og pak choi
30 min 2209 kJ / 528 kcal
Bookmark
Grønnsak-Tarte Tatin
50 min 1832 kJ / 438 kcal
Bookmark
Bakt potet med stuede tomater og kikerter
1 t 30 min 1455 kJ / 348 kcal
Bookmark
Potet-tomat-dal med myntechutney
45 min 2285 kJ / 546 kcal
Bookmark
No-Tuna-salat
20 min 650 kJ / 155 kcal
Bookmark
Tacos med fritert avokado og pokerødkål
30 min 550 kJ / 131 kcal
Bookmark
Hasselback-butternut-gresskar
1 t 666 kJ / 159 kcal
Bookmark
Stekt bønne-sopp-blanding
20 min 1764 kJ / 422 kcal
Bookmark
Chili sin carne
1 t 2428 kJ / 580 kcal
Bookmark
Asiatiske blomkålvinger
45 min 1888 kJ / 451 kcal
Bookmark
Tofu nudelsuppe
1 t 1699 kJ / 406 kcal
Bookmark
Soppcarbonara
30 min 2468 kJ / 590 kcal
Bookmark
Sopp stroganoff med soyasaus
50 min 1897 kJ / 453 kcal
Bookmark
Sterk tomat- og pølsegnocchi med fennikel og spinat
50 min 572 kJ / 137 kcal
Bookmark
Teriyaki-blomkålburger med halloumi
30 min 2218 kJ / 530 kcal
Bookmark
Teriyaki-kylling i ovnsform
1 t 10 min 2133 kJ / 510 kcal
Bookmark
Burrito Bowl med teriyaki-søtpoteter, svarte bønner og avokado
55 min 720 kJ / 172 kcal
Bookmark
Søt honning- og pærechutney
2 t 352 kJ / 84 kcal
Bookmark
Høstens grønnsaker
1 t 139 kJ / 33 kcal
Bookmark
Pikant grønnsaksalat i lake
1 t 30 min 248 kJ / 59 kcal
Bookmark
Aromatisk gresskarsaus med epler og sesam
1 t 30 min 511 kJ / 122 kcal
Bookmark
Krydret tomatsaus
1 t 30 min 171 kJ / 41 kcal
Bookmark
Sursøt tomatsaus
1 t 30 min 170 kJ / 41 kcal
Bookmark
Sprø vårruller fylt med skalldyr
1370 kJ / 327 kcal
Bookmark
Octopus-spyd
222 kJ / 53 kcal
Bookmark
Stekte kyllingvinger glasert med honing
2011 kJ / 481 kcal
Bookmark
Friterte auberginer i japanisk saus
487 kJ / 116 kcal
Bookmark
Blåskjell i hvitvin-sojasaus
386 kJ / 92 kcal
Bookmark
Grønnsaker med balsamico-dressing
797 kJ / 190 kcal
Bookmark
Kamskjell med chili
440 kJ / 105 kcal
Bookmark
Friterte blekksprutringer med søt saus
701 kJ / 168 kcal
Bookmark
Nye poteter med hvitløk og peppersaus
375 kJ / 90 kcal
Bookmark
Saftige marinerte svinebukbiter
Bookmark
Tempura cakes med tunfisk og søtmais
Bookmark
Reker i chilisaus
Bookmark
Tofu-grønnsak-kroketter
Bookmark
Fritert tofu
Bookmark
Utsøkt soppblanding med smør, grillet i folie
Bookmark
Gjørs med grønnsakstrimler i asiatisk saus
Bookmark
Glasert andebryst med auberginer
Bookmark
Grillete aubergineskiver fylt med kyllingkjøtt
Bookmark
Kriset svinekjøtt
Bookmark
Lammekoteletter glassert med teriyaki
631 kJ / 151 kcal
Bookmark
Saftig oksefilet i søt soyasaus
542 kJ / 130 kcal
Bookmark
Spinat med kremet sesamsaus
260 kJ / 62 kcal
Bookmark
Teriyaki-miks-spyd
668 kJ / 160 kcal
Bookmark
Japansk inspirert poke bowl
45 min 2326 kJ / 556 kcal
Bookmark
Marokkansk inspirert poke bowl
1 t 2624 kJ / 627 kcal
Bookmark
Makrobiotisk poke bowl
40 min 2707 kJ / 647 kcal
Bookmark
Sydlandsk inspirert poke bowl
45 min 2071 kJ / 495 kcal
Bookmark
Indisk-inspirert poke bowl med fersk kokos-chutney
50 min 3736 kJ / 893 kcal
Bookmark
Gratinerte østers
1 t 275 kJ / 66 kcal
Bookmark
Tempura-reker med maracujasaus
40 min 685 kJ / 164 kcal
Bookmark
Grillede vaktler med timiansaus
2 t 655 kJ / 157 kcal
Bookmark
Fargerik grønnsakgelé med peanøttkrem
6 t 316 kJ / 76 kcal
Bookmark
Japansk gazpacho
25 min 268 kJ / 64 kcal
Bookmark
Leverpostei
40 min 1047 kJ / 250 kcal
Bookmark
Stekt purre med japansk soppsaus
35 min 365 kJ / 87 kcal
Bookmark
Reketoast med paprikasaus
40 min 1293 kJ / 309 kcal
Bookmark
Sardinen-Chips mit karamellisierter Sojasauce
45 min 636 kJ / 152 kcal
Bookmark
Dypvannsreker på belugalinsesalat med soyasaus-skum
4 t 317 kJ / 76 kcal
Bookmark
Surret svinebog
12 t 965 kJ / 231 kcal
Bookmark
Sesamkylling med appelsin-sennepssaus
1 t 966 kJ / 231 kcal
Bookmark
Teriyaki-andepinchos med mango
4 t 1692 kJ / 404 kcal
Bookmark
Gravet teriyaki-laks med avokadokrem
1 t 30 min 643 kJ / 154 kcal
Bookmark
Gratinerte teriyaki-østerssopp
50 min 480 kJ / 115 kcal
Bookmark
Teriyaki-baguette med tre typer grønnsakpuré
1 t 723 kJ / 173 kcal
Bookmark
Grillet teriyaki-blekksprut
50 min 925 kJ / 221 kcal
Bookmark
Teriyaki-kylling
14 t 914 kJ / 218 kcal
Bookmark
Bakt kyllinglever i pikant paprikasaus
4 t 793 kJ / 190 kcal
Bookmark
Søtpotet-teriyaki-chips
1 t 10 min 888 kJ / 212 kcal
Bookmark
Bærsaus med søt soyasaus
40 min 835 kJ / 200 kcal
Bookmark
Poke-salat
40 min 1158 kJ / 277 kcal
Bookmark
Sjokolade-soyasaus-konfekt
2 t 20 min 209 kJ / 50 kcal
Bookmark
Grillet blekksprut med ponzu og urteolje
25 min 635 kJ / 152 kcal
Bookmark
Havets frukter med Ponzu-grønnsaksaus
50 min 1252 kJ / 299 kcal
Bookmark
Poke-salat på sprø tortilla
35 min 1473 kJ / 352 kcal
Bookmark
Smurt baguette med Poke-kylling
1 t 30 min 899 kJ / 215 kcal
Previous
Next