ONE TRAY – deilige ovnsoppskrifter med Kikkoman soyasaus

ONE TRAY

Herlige grill og ovnsoppskrifter med Kikkoman soyasaus, som er enkle å lage. Fungerer like godt i ovnen som på grillen!

Marinader med soyasaus er den perfekte kombinasjonen til kjøttretter! Kikkoman naturlig brygget soyasaus gir kjøttet en perfekt avrundet smak, og marinaden gjør at kjøttet blir akkurat passe mørt, saftig og aromatisk. Prøv de nye oppskriftene våre! De fungerer like godt på grillen som i ovnen.

Gjennom marineringen vil aromaene trenge dypere inn i kjøttet og dermed sikre en mer fyldig og rik smaksopplevelse. Og det er ikke bare kjøttsmaken som forbedres! Marinadene har også en ekstra spesiell egenskap: De beriker kjøtt, fisk og grønnsaker med en ekstra smaksdimensjon.

Kikkoman har utviklet nye oppskrifter til deg som enkelt kan tilberedes etter ONE TRAY-prinsippet, dvs. i en ildfast form. Du trenger med andre ord ikke flere redskaper eller utstyr enn en ildfast form. La deg inspirere av våre oppskrifter og videoer og imponer gjestene dine med herlige grill/ovnsretter med Kikkoman soyasaus som nøkkelingrediens.  

La deg inspirere av våre nye oppskrifter:

Kylling i krydret honning-soyasaus med babypoteter

Kombinasjonen av soyasaus, honning, balsamico og ingefær gir en unik smak til denne retten, som lages like enkelt på grillen som i ovnen. Kyllingene smaker spesielt godt sammen med grønnsaker som babypoteter, tomater og bønner. En ekte delikatesse, se bare selv:

For alle som liker det fruktig og sterkt:

Svinekoteletter i fruktig soyasaus

Hvis du vil ha noe mer enn bare en klassisk grilloppskrift, prøver du disse svinekotelettene, som før grilling eller ovnssteking har fått godgjøre seg i en marinade av aprikosmarmelade og soyasays. Dette er en rett som smaker utrolig godt sammen med hjemmelagd potetmos.

Sommerlige grillgleder med en japansk touch:

Yakiniku-roastbiff på ristet baguette

Tilfør et snev av Japan på bordet med denne grill- og ovnsoppskriften. Yakiniku-roastbiffen får en delikat smak fra marinaden av soyasaus og rødvin. Server med en ristet baguette og noen blader med ruccola: En herlig rett som passer til mange ulike anledninger!

Her kommer noe for alle som setter pris på god laks:

Laksefilet i appelsinsaus med sjampinjong-fløtesaus

Er du en tilhenger av lekre lakseretter? Da bør du definitivt prøve denne oppskriften. Marinaden med appelsin og soyasaus gir fisken en mørere og fyldig aroma som egner seg godt både på grillen og i ovnen. Server sammen med sikori og en deilig sjampinjong-fløtesaus: Enkelt og lekkert!

En skikkelig godbit for veggie-fans:

Fargerike grønnsaker med oliven-soyasaus-dipp

Det er ikke bare kjøtt og fisk som passer på grillen. Enten du er vegetarianer eller fleksitarianer – de fargerike grønnsakene er ikke bare sunne, men smaker også herlig. Lag en-soyasaus-dipp med et par kapers. Kjapt å tilberede, og velegnet både til hoved- og mellomretter.