Kikkoman Raske Sommeroppskrifter

Kikkoman Raske Sommeroppskrifter

Når det blir riktig varmt ute, smaker lette retter med lite fett særlig godt. Den riktige kombinasjonen av sommerlige ingredienser og frisk kryddersmak gir deg et optimalt energikick, uansett tid på døgnet. Slike retter blir friske og livlige takket være for eksempel våre lette og fruktige sauser i Kikkoman Ponzu-serien, eksempelvis Ponzu Sitron, Ponzu Appelsin eller Ponzu Chili. Naturlig Brygget Soyasaus fra Kikkoman gir sommermaten et umami-kick, og hvis du vil lage en sommer-pokebolle, er den kraftige Pokebolle-Sausen ferdig og klar til bruk. Vi har satt sammen noe av det beste fra sommerkjøkkenet vårt, og viser deg gjerne hvordan du kan lage de nydeligste retter for den varme årstiden på null komma niks. La deg inspirere!

Lette lunsjoppskrifter til hverdags

Salat med varierte ingredienser er en sikker vinner som lunsj eller mellommåltid. Men også wraps og boller med ris, avokado, laks eller ananas passer glimrende til sommerlige temperaturer, og attpå til går det fort å lage dem. Prøv selv:

Retter for sommermiddagen

Sommeren gir oss massevis av utendørsaktiviteter, bading, sykling og mye annet. Etter en opplevelsesrik dag i solen er et sunt og energiholdig middagsmåltid akkurat det som skal til. Fra lette kyllingretter til fiskespesialiteter og vegetariske lekkerbiskener: Her finner du raffinerte oppskrifter som ikke burde ta deg mer enn 30 minutter å tilberede.

Søtt for sommerbarn

Selv i lummert sommervær får vi av og til lyst på noe søtt; noe fruktig - eller iskrem! Begge kan gjøres enda bedre med Kikkoman soyasauser. La deg overbevise av disse oppskriftene: