
Prøv våre «Japas», som er tapas på japansk vis
Vil du by gjestene dine på noe helt annerledes? Da serverer du dem naturligvis Japas. De japanske tapasene er originale japanske eller inspirert av det tradisjonelle japanske kjøkken: I århundrer har Japan feiret kunsten med små retter som er stilfullt anrettet. Det japanske kjøkkenet (Washoku) viser også her hvor allsidig det er, og at det har mye mer enn sushi å stille opp med. Det er ikke uten grunn at Washoku i 2013 ble oppført på UNESCO-listen over verdens kulturarv.
Små, dyrebare Kreasjoner
Tunfisk, asparges eller andebryst – utgangspunktet for deilige Japas er de beste råvarene. Herfra skapes deilige smaksopplevelser i munnfullstørrelse. Japas overrasker ved gjøre en ny vri på kjente ting: Muslinger i soyasaus, japanske kålruletter med buklist, eller minipannekaker med reker. Grillet, stekt eller ovnsbakt; Japas dekker hele bredden av tilberedningsmetoder og inviterer deg til å eksperimentere.
Foredlet med Soyasaus
Fermenterte matvarer som soyasaus er alltid på plass i det japanske kjøkkenet. De har en positiv virkning på fordøyelsessystemet. Naturlig Brygget Soyasaus beriker enhver matrett med sin Umami-aroma. Samtidig kan bruken av salt begrenses til et minimum. Vi håper at du vil bli inspirert av Japas-oppskriftene våre, bruke noen av dem, og kanskje til og med finne opp dine egne Japas.