Grilling med soyasaus, Teriyaki, Ponzu & co.

Grillsesongen har startet!

La deg inspirere av deilige grilloppskrifter, marinader og grilltilbehør for sommeren

For å grille trenger du ikke mer enn dette: Pent vær, en grill på verandaen eller i hagen, og deilige grilloppskrifter som gjør grilling hjemme til et lite festmåltid.. Det finnes nærmest ingen grenser for hva som kan puttes på grilles. Prøv alt fra kjøtt,fisk, og grønnsaker sammen med friske  sommersalater,dipper, dressinger og marinader. La deg inspirere av noen av våre grilloppskrifter og prøv selv!

Marinering for begynnere og viderekomne

Synes du marinering er det vanskeligste ved hele grillingen? Det trenger ikke å være. Du trenger nemlig ikke være en mesterkokk for å lykkes med å marinere kjøtt, fisk og grønnsaker på en enkel måte. Vi du ha det raskt og enkelt bruker du bare en ferdigmarinade, som for eksempel glutenfri Teriyaki fra Kikkoman, Du kan også lage dine egne grillmarinader med Kikkoman-sausene som nøkkelingrediens. Fordelen med å marinere kjøtt, fisk og grønnsaker er at det gir maten mer  aroma, en mer smak, og en herlig konsistens. Når du lar kjøtt, fisk eller grønnsaker ligge i marinaden, trekker krydderet dypt inn i maten, og kjøttet blir dermed  mørere, mykere og mer smaksrikt.

La deg inspirere av våre favorittoppskrifter på grillmarinader her:

Grilloppskrifter med kjøtt-, fiske- og grønnsakretter

Kjøtt og fisk hører naturlig hjemme på grillmenyen! Kjøtt- og fiskespesialiteter blir ekstra gode når grillmaten først har ligget noen timer i marinade. Bruk vår ferdigmarinader Teriayki MarinadeKikkoman naturlig brygget soyasaus, eller en av våre spesialsauser som Ponzu sitron for å få frem de beste grillsmakene.

Flere grilloppskrifter med kjøtt, fisk eller grønnsaker.

Salater og dipper til grilling, som setter prikken over i-en på grillmenyen

Et saftig stykke kjøtt, et fast stykke fisk, velsmakende grønnsaker fra grillen – det er ekte grill-lykke. Like viktig er det med tilbehør som salater og dipper og sauser  som hører til på tallerkenen og bordet når vi griller. Dette kan være alt fra pasta, couscous, feta, halloumi eller ananas, til tilbehør som salater,dipper og dressinger. Prøv gjerne vår glutenfrie Teriyaki-saus som marinade, glaze eller dipp, eller en av våre andre Kikkoman-sauser for et herlig grillmåltid.

Er du interessert i mer om tilbehør, salater og dipper til grillsesongen? Her finner du dem.

Visste du?

Fordelen med å marinere kjøtt, fisk og grønnsaker er at det gir maten mer  aroma, en mer intens smak, og en herlig konsistens.