
Desserter med Kikkoman Soyasaus
Soyasaus egner seg som et perfekt supplement til desserter. Fire rene ingredienser, en naturlig bryggeprosess og rundt 300 forskjellige aromakomponenter er hemmeligheten bak Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus.
Bruk denne ekstraordinære aromaen til å foredle dessertkreasjonene dine, og oppdag den spesielle salt-søte smaken for deg selv.
Søte retter i ny tapping

I Japan opplever desserter med soyasaus en regelrett boom. Det finnes nå kreasjoner med iskrem, som får en karamellaktig aroma gjennom soyasausen. Like populær er karamellpudding med soyasaus, sjokoladestenger med knasende biter av soyasaus, så vel som kaker og terter, hvis deig eller fyll er blandet med soyasaus – for den uforglemmelige Umamien.
For eksempel har en kjent japansk konditor laget en kjeksrull der soyasaus og vanilje harmonerer med hverandre på en unik måte. Denne fine aromakombinasjonen har allerede funnet mange fans også utenfor Japan.
Oppskriftideer for hjemmet

Du vil kanskje også trylle frem salt-søte desserter? Med Kikkoman er det enkelt å fange inn smaken av soyasaus i søte retter.
For at du skal kunne tilberede desserter med soyasaus med en gang, har vi allerede satt sammen noen få oppskrifter til deg. Prøv for eksempel vår sjokoladesoyasufflé. Eller våre brownies med to slags sjokolade. For de som liker det litt mer fruktig, har vi også en oppskrift på grillet mango med Ponzu-sirup, iskrem og kokosflak i oppskriftsarkivet vårt.