Kikkoman Matvareblogg

Japan, Washoku & Kikkoman er uatskillelige. La deg inspirere av temaene våre.

Matblogg
Enkelt, raskt og lekkert: Snacksoppskrifter med Kikkoman

Lyst på noe godt, men men har ikke tid til å lage mat? Kikkoman har satt sammen noen velsmakende snacks-ideer som du kan trylle frem på 1-2-3.

Matblogg
Desserter med Kikkoman Soyasaus

Desserter med soyasaus blant ingrediensene er utrolig populært i Japan. Soyasaus brukes sogar i iskremblandinger, for å tilføre en spesiell og karamellaktig smak.

Matblogg
Eggeretter med Kikkoman

Visste du at soyasaus også passer kjempegodt til retter med egg? Det japanske kjøkkenet omfatter svært mange retter med egg som hovedingrediens eller bestanddel.

Matblogg
Aspargessesongen med Kikkoman

Asparges behøver ikke bare å nytes på tradisjonelt vis med Hollandaise-saus, men kan også danne en herlig duo med soyasaus. Vi har samlet gode tips for deg, fra innkjøp frem til servering.

Matblogg
Sakura Zensen

Hvert år dekker Sakura Zensen, «kirsebærblomstringen», Japan med et teppe av hvite og rosa blomsterblader. Oppdag mer om kirsebærtrærnes blomstringstid.

Matblogg
Washoku

Det tradisjonelle japanske kjøkkenet heter Washoku. Det er tett forbundet med landets kultur og filosopfi, og er sogar opptatt på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Matblogg
Asiatiske Nudler

Kjenner du alle nudelartene? Har du allerede hørt om SOBA, UDON og RAMEN? Og hva er det med SHIRATAKI? Les videre for å få vite mer!

Matblogg
La dolce vita med Kikkoman

Typisk italienske ingredienser som for eksempel parmesanost, tørkede tomater, sopp og sardiner har én ting til felles: Umami, en spesielt fyldig smak. Så hvorfor ikke kombinere med Umami-soyasaus?

Matblogg
Japas = japanske tapas

Japas er fantastisk smakfulle, munnfullstore delikatesser. De japanske tapasene er enten inspirert av originale japanske matretter, eller av det tradisjonelle japanske kjøkkenet.

Matblogg
Mexico pluss Kikkoman Soyasaus er sant

På samme måte som med det japanske kjøkkenet, har UNESCO gitt det meksikanske kjøkken status som immateriell verdenskulturarv. Og de to kompletterer hverandre overraskende godt.

Matblogg
Hawaiisk fusjonskjøkken

Det etniske mangfoldet på stillehavsøyene på Hawaii har frembrakt et enestående kjøkken. Typiske retter er basert på maten til innvandrerne som har blitt en integrert del av den hawaiiske kulturen.

Matblogg
Temaki-party: Enkelt, lekkert, og moro mens du ruller!

Rull i vei og nyt – på en Temaki-fest er alle favorittingrediensene på bordet og alle kan forsyne seg av hjertens lyst.