Kikkoman Matvareblogg

Japan, Washoku & Kikkoman er uatskillelige. La deg inspirere av temaene våre.

Matblogg
ONE TRAY – Herlige retter fra grillen eller ovnen

Enten det er kjøtt, fisk eller grønnsaker: Mariner matvarene med soyasaus, og grill dem som ONE TRAY i en ildfast form. Slik lager du enkelt og lettvint fascinerende matretter med umami-smak.

Matblogg
BBQ – Mer enn Grilling

Griller du mat, legger du matvarene direkte på glørne. Med BBQ tilberedes maten sakte i den aromatiske røyken og får en veldig utpreget smak.

Matblogg
Hemmeligheten bak en perfekt burger

Enten det gjelder den amerikanske klassikeren Pulled Pork, pastrami eller vegansk: Burgere har for lengst kastet av seg sin Fastfood-image, og tilberedelsen blir nå feiret.

Matblogg
Raske Sommeroppskrifter

Når det er riktig varmt ute, ønsker vi å tilberede friske, lette måltider uten anstrengelse. Den ideelle kombinasjonen av sommerlige ingredienser og forfriskende krydder finner du i Kikkoman soyasauser.

Matblogg
Enkle BBQ-Oppskrifter

De kalorifattige sausene fra Kikkoman utfyller grillmaten perfekt. Forsøk også å bruke dem som dipp, eller til marinering av biff, fisk, grønnsaker eller andre matvarer.

Matblogg
Teriyaki-Sauser til Grillsesongen

Sommer og sol = grillfest! Med våre marinader kan du lage ekte delikatesser mens du griller. Still dine biffer i rampelyset!

Matblogg
Grilling med soyasaus, Teriyaki, Ponzu & co.

Det er vel ikke mange sesonger som kulinarisk sett har så mye å by på som grillsesongen. På grillen kan du lage mye godt. Men én ting bør alltid være med: Marinader, dipper og grilltilbehør.

Matblogg
Enkelt, raskt og lekkert: Snacksoppskrifter med Kikkoman

Lyst på noe godt, men men har ikke tid til å lage mat? Kikkoman har satt sammen noen velsmakende snacks-ideer som du kan trylle frem på 1-2-3.

Matblogg
Desserter med Kikkoman Soyasaus

Desserter med soyasaus blant ingrediensene er utrolig populært i Japan. Soyasaus brukes sogar i iskremblandinger, for å tilføre en spesiell og karamellaktig smak.

Matblogg
Eggeretter med Kikkoman

Visste du at soyasaus også passer kjempegodt til retter med egg? Det japanske kjøkkenet omfatter svært mange retter med egg som hovedingrediens eller bestanddel.

Matblogg
Aspargessesongen med Kikkoman

Asparges behøver ikke bare å nytes på tradisjonelt vis med Hollandaise-saus, men kan også danne en herlig duo med soyasaus. Vi har samlet gode tips for deg, fra innkjøp frem til servering.

Matblogg
Sakura Zensen

Hvert år dekker Sakura Zensen, «kirsebærblomstringen», Japan med et teppe av hvite og rosa blomsterblader. Oppdag mer om kirsebærtrærnes blomstringstid.