Soyasaus i en salat? Klart det! Finn ut selv hvor bra det fungerer, og se hvilke Kikkoman-sauser som gir en wow-effekt sammen med sprø og knasende blader.
Så godt som alle elsker ramen! Hvorfor? Den kommer i talløse varianter og smaker. Finn ut mer om reisen ramen har gjort, og hvofor det har blitt så populært over hele verden! La deg inspirere av våre ulike oppskrifter.
Har du noen gang lurt på hva de spiser til frokost i andre land? Ta en tur rundt i Europa med oss for å oppdage ulike frokosttradisjoner.
Sardiner og basilikum? Eple og rødbeter? Fiskepinner? Hvorfor ikke! Kikkoman er her for å inspirere deg med enkle og smakfulle sushikombinasjoner.
Nøkkelen til fantastiske wok-retter er denne kjernekulinariske treenigheten: enkelt, lett og raskt. De beste wok-oppskriftene er basert på dette triangelet.
Planlegger du en grillfest med retter fra forskjellige deler av verden? Med Kikkoman får du nye smaksopplevelser. Så fyr på grillen og les grilloppskriftene våre!
Kikkoman Panko – knasende sprøtt paneringsmel på japansk vis – er en ny og allsidig ingrediens til matlagingen. Det tilfører ekstra sprø konsistens til mange typer av retter.
Desserter med soyasaus blant ingrediensene er utrolig populært i Japan. Soyasaus brukes sogar i iskremblandinger, for å tilføre en spesiell og karamellaktig smak.
Visste du at soyasaus også passer kjempegodt til retter med egg? Det japanske kjøkkenet omfatter svært mange retter med egg som hovedingrediens eller bestanddel.
Asparges behøver ikke bare å nytes på tradisjonelt vis med Hollandaise-saus, men kan også danne en herlig duo med soyasaus. Vi har samlet gode tips for deg, fra innkjøp frem til servering.
Hvert år dekker Sakura Zensen, «kirsebærblomstringen», Japan med et teppe av hvite og rosa blomsterblader. Oppdag mer om kirsebærtrærnes blomstringstid.
Rull i vei og nyt – på en Temaki-fest er alle favorittingrediensene på bordet og alle kan forsyne seg av hjertens lyst.
Herlig fylt og deretter sprøstekt, forsiktig kokt eller hurtig fritert – oppdag de tradisjonelle og utrolig gode japanske dumplingene, kalt gyoza.
Kikkoman soyasauser gir også tradisjonell julemat en ekstra Umami-spiss – oppdag hvordan!
Juletiden er ett av årets kulinariske høydepunkter. La deg inspirere av Kikkomans verden av oppskrifter til mange festfylte retter.
Sushi-kaker er enkle å lage og smaker utrolig godt. Du trenger ikke være en mesterkokk for å lykkes med disse oppskriftene. Sushi-kaker garanterer wow-faktor og gir garantert et blikkfang til ethvert bord!
Fra 31. desember til 1. januar feires en av de viktigste tradisjonelle høytidene i året i Japan: Osechi-ryōri. Hva skjuler seg bak navnet? Et utvalg av tradisjonelle delikatesser som det lønner seg å etterligne.
Tynt skivet storfekjøtt, kinakål, gulrøtter, sopp og til og med forskjellige typer grønnsaker – dette er ingrediensene i den japanske bryggefonduen Shabu-Shabu.
Tradisjonell fondue på Shabu-Shabu-vis – så enkelt som helst! Kikkoman gir deg tre vidunderlige oppskrifter på den europeiske klassikeren med et japansk touch.
Kikkoman har utviklet nye dippoppskrifter til jul som setter en ekstra smaksdimensjon til enhver meny. Partydippene er enkle å lage, og har en herlig smak av umami.
Det tradisjonelle japanske kjøkkenet heter Washoku. Det er tett forbundet med landets kultur og filosopfi, og er sogar opptatt på UNESCOs liste over verdens kulturarv.
Kjenner du alle nudelartene? Har du allerede hørt om SOBA, UDON og RAMEN? Og hva er det med SHIRATAKI? Les videre for å få vite mer!
Typisk italienske ingredienser som for eksempel parmesanost, tørkede tomater, sopp og sardiner har én ting til felles: Umami, en spesielt fyldig smak. Så hvorfor ikke kombinere med Umami-soyasaus?
Japas er fantastisk smakfulle, munnfullstore delikatesser. De japanske tapasene er enten inspirert av originale japanske matretter, eller av det tradisjonelle japanske kjøkkenet.