Naturlige ingredienser

Naturlige ingredienser

Kikkoman foretrekker det naturlige! Fire rene ingredienser, uten skjulte tilsetninger

Stadig flere ønsker å leve et sunt og bevisst liv. Til dette trenger man: Et sunt og balansert kosthold med rene matvarer som inneholder minst mulig av kunstige tilsetningsstoffer og smaksforsterkere. Kostholdet bør være så naturlig som mulig.

Kikkoman har gjennom flere tiår gitt soyasaus-fans over hele verden et naturlig alternativ. For Kikkoman-soyasausen består kun av fire håndplukkede ingredienser: Vann, soyabønner, hvete og bordsalt. De er helt frie for kunstige tilsetningsstoffer, uten at det går det minste utover smaken.

Rollene til soyabønner, hvete & Co.

Soyabønnene er den viktigste ingrediensen i Kikkoman soyasaus. Det er soyabønnene som bidrar med proteinet som tilfører Kikkoman soyasaus dens spesielle egenskaper. Karbohydratene i hveten skjenker soyasausen den fine aromaen og en anelse søtlig smak. Saltet er oppløst i vann. Denne saltvannsløsningen regulerer bakterieformeringen under bryggeprosessen, og fungerer som et konserveringsmiddel. På denne måten kan Kikkoman soyasaus fremstilles fullstendig uten kunstige konserveringsmidler eller andre tilsetninger.

100 prosent naturlige ingredienser, helt naturlig smak

Den naturlig bryggede soyasausen fra Kikkoman piffer opp de forskjelligste retter. Enten det gjelder sprø salater eller herlige oppskrifter med  kjøtt, fugl eller fisk – den er det perfekte krydderet i hverdagen. Og dette helt uten å overdøve den naturlige smaken av grønnsakene, kjøttet og de andre ingrediensene. Den balanserte blandingen av de fem grunnsmakene søt, sur, salt, bittert og umami er en glede for smakssansene. Resultatet blir: At ikke bare asiatiske spesialiteter, men også norske og internasjonale oppskrifter får en fyldigere smak. Og det med førsteklasses næringsverdier! For Kikkoman-soyasausen inneholder null prosent fett og bare noen få kalorier. Perfekte forutsetninger for den som, i likhet med Kikkoman, foretrekker det naturlige.

Visste du?

Kikkoman naturlig brygget soyasaus har blitt brygget etter en mer enn 300 år gammel oppskrift. Det tar seks måneder før den ferdige Kikkoman soyasausen er laget av de fire essensielle ingrediensene – men det er verdt å vente på. Overbevis deg selv om hvor ren og naturlig sausen er. Bare sjekk ingrediensene på etiketten...